Da. Uite ce trebuie sa faci: Amestecati mai multe uleiuri, si dati-l pe corp, o perioada mai lunga, pana trece. Efectele le veti vedea din primele 12 ore.
Mergeti la un magazin naturist si cereti ulei esential de tamaie si ulei esential de lavanda. Lavanda o luati de la Fares, e 15 lei, si tamaia o luati de la Life, e vreo 33 lei. Luati o sticuluta cu dop (sa nu fie plastic, sa fie sticla sticla) si le amestecati. Va dati pe zona. Nu atingeti zone moi (limba, ochi, buze, stiti Dv) pentru ca arde usor. Aplicati nediluat, daca e grav. In timp se estompeaza. Daca zona e mai restransa, si e mai putin grav, uleiurile trebuie diluate usor, in timp pot produce roseata pielii. Adaugati in blendul deja format putin ulei de cocos, sau argan, sau masline, sau chiar alimentar, daca asta aveti in casa. Va garantez ca nu veti mai avea nimic in scurt timp
ATENTIE! luati ce v-am recomandat, marcile alea, nu confundati cu atomoterapia! https://www.life-bio.ro/produs/ulei-volatil-de-tamaie/
Deasemenea, trebuie sa va vindecati si conflictul emotional. Orice problema a pielii e asociata cu un soc emotional, de tipul rupere brusca a relatiei de iubire/prietenie, sau deces, sau respingere de catre o persoana draga, jigniri de la o persoana iubita, despartire, neimplinire de tipul asta. Se traduce prin `` mi-a zis-o de mi-a iesit prin piele``
Trebuie sa eviti efortul fizic, stresul, emotiile si expunerea la soare si dusurile fierbinti si sa ai o dieta echilibrata. cand te speli, spalate cu sapun eucerin ph5.
Aceste alimente sunt eliberatoare de histamina asa ca trebuie sa le eviti
- Branzeturi fermentate
- Bauturi fermentate : vin, bere, sifon
- Alimente fermentate : varza murata
- Carne : carnat afumat, ficat de porc
- Conserve de peste : ton, hering afumat, sardine, somon
- Legume : rosii, spanac, varza, mazare
- Fructe : banane, portocale, nuci, alune, arahide, capsuni
- Ciocolata
Medicamente : aspirina, morofina, codeina trebuie si ele evitate.
Poti incerca si sedinte cu acupunctura
Sau sa vizitezi si un endocrinolog sa verifice cum stai cu tiroida.
Am avut un caz asemanator in familie, medicii au recomandat un tratament pe termen lung, minim 4 ani cu Singulair si inca 6-7 chestii pe care nu le retin acum.
Mi s-a parut cam ciudat si am apelat la o cunostinta medic care se ocupa si de homeopatie in privat.In 3 luni s-a vindercat complet doar cu niste bilute homeopate.
Nu neg meritele medicinii alopate, dar uneori este bine sa te informezi mai mult.
Poate este o coincidenta, sau poate nu.
anonim_4396 întreabă: