In primul rand discuta cu oncologul ei, o sa-i dea ceva tratament impotriva varsaturilor. Apoi, ia o carte de bucate sau cauta pe net retele simple si gateste-i. e foarte rusinos ca la 20 ed ani nu stii sa gatesti, nu mai spune asa ceva. Invata, cu multa munca si buna-vointa se poate orice, chiar sa recuperezi ce n-ai invatat la timp. Poti incepe prin a-i face supe creme de legume, piure de cartofi cu gratar si salata, mancaruri absolut simple.
Nu esti singurul baiat, dar asta nu inseamna ca nu este foarte foarte rusine. la 20 de ani sa fii dependent ca un copil mic de altii, sa nu iti poti ingriji mama bolnava, sa fii incapabil sa-i oferi un minim de confort: o mancare decenta, sa stai sa cersesti ed la altii: faceti-mi si mie o ciorvba, ac eu sunt mic, nu pot, nu stiu, nu sunt capabil, gandeste-te si tu... Un barbnat de 20 de ani ar trebui sa fie capabil sa faca orice, nu sa fie depnedent de altii ca un copil de 5 ani. Uite numai "lipsa ta de atractie" in ce stare disperata te-a adus: sa ai o mama bolnava si tu sa fii neputincios si in ceea ce priveste cele mai banale lucruri, pe care un baiat normal de 12 ani le poate face fara a clipi. Sigur ca sunt multi ca tine, am intalnit tineri de 20 de ani pe care ii spala mamica pe cap ca ei isi bagau spuma in ochi si barbati de 20 ed ani carora le punea mamica in farfurie, ca ei nu erau in stare sa tina polonicul in mana, dar asta nu inseamna ca nu sunt de mai mare rasul.
DaciaRomania întreabă:
Razzvan1612 întreabă: