Te inteleg. Pentru ca am aceeasi problema, numai ca putin mai inalt. Pai, incearca sa intelegi ca esti la liceu doar sa inveti, nu sa te faci popular prin fizicul tau. Apoi vorbeste cu cate un singur coleg (nu in prezenta altor colegi pentru ca, cand sunt in grup se vor simti puternici si o sa faca misto de tine) fa-i sa inteleaga ca destinul ar fi putut fi acelasi pentru oricine.
Nu uita un lucru care ti-l voi spune eu acum :
"nu te-ai nascut ca sa fii pe placul la toti"
important este ca tu sa fi multumit de tine apoi va conta mai putin altii.
Nu vreau sa spun mai multe pentru ca altfel poate pierzi esenta;
Nu asta conteaza. Daca te porti frumos cu toata lumea, esti prietenos, esti cu minte si cuminte (vezi diferenta), iti vezi de treaba ta si asa mai departe, o sa te faci placut si nu o sa mai comenteze nimeni in privinta ta. Stai chill ..nu ai de ce sa iti fie frica Deocamdata nu este un defect, petru ca vocea sigur este in schimbare si sigur nu vei ramane asa mic PS: eu sunt cea mai pitica din clasa. Mai am colega care e cat mine. Eu trec neobservata, iar pe seama ei se fac glume zilnic. De ce? Pentru ca eu am fost de treaba cu toti, iar ea era aroganta... Te-am ajutat, no? :*
Incearca sa fii mai dur si sa nu le permiti sa comenteze, doar ca o sa fie mai greu daca ai voce de fetita sa fii bagat in seama. Totusi, si variantele celor de mai sus sunt bune.
Sti zicala " Esentele tari se tin in sticlute mici"? Nu trebuie sa ai complexe. Fraieri sunt cei care fac haz de defectele fizice. Nu ne nastem roboti, la fel de inalti, la fel de slabi, etc. Infrunta-i pe cei care rad chiar prin a accepta ca pur si simplu esti mai scund si spunand "Ei, da, sunt scund si care-i problema?"