Intr-un fel esti canibal daca iti mananci "copii" si la faza cu tenul nu prea sunt de acord, la filmele la care te uiti inainte sa ejaculezi ai vazut ce naspa sunt actritele alea? si pline de cosuri? deci nu afecteaza tenul e mit urban sa accepte fetele ejacularea pe fata
Daca o inghiti, inghiti cateva proteine. Si daca te dai cu ea pe fata cresc sansele de a avea un ten mai frumos. Citeste mai multe aici:
http://www.unica.ro/......-2955.html
Multa bafta!
Daca o inghiti in principiu nu esti sanatos la cap dar rau nu iti face, daca te dai cu ea pe fata s-ar putea sa observe si altii si sa iti fie compromisa viata sociala pe urmatorii 10 ani
Iti face bine.
daca ai nevoie spune ca iti dau si eu cu cea mai mare placere.
doamne de unde apareti sunteti limitati mintal.
Inseamna ca esti dus cu pluta! Dar eu zic sa incerci daca te dai cu ea pe fata o sa arati mult mai bine sa stii! lol )))))))))
Sunt bisexual si de fiecare data cand am ocazia o inghit. NU se intampla NIMIC.Fi fericit ca o ai, ca sunt multi care nu o au ...sanatoasa sau deloc si aplica commuri si supozitii ofensatoare.Ma intriga faptul ca acest sit a ajuns unul de raspunsuri la mistou, rasiale.Cand unii cauta un raspuns sincer prin care sa ne putem ajuta reciproc in materie de cunostinte si informatii utile. Pacat ca se tolereaza asa ceva.
Monserad69 întreabă:
loculunu99 întreabă: