| VladMC a întrebat:

Salut.
Sunt băiat și din cauza că am prea mult păr pe picioare m-am gîndit să-l scurtez.Nu,nu să-l rad,doar să-l scurtez.Și nu tot,doar pînă la genunchi,deja mai în jos nu e o problemă,majoritatea bărbaților au mai jos de genunchi.Mă gîndeam să încerc cu foarfeca.Îmi puteți spune,pe urmă părul va crește incredibil de negru și mare, sau pur și simplu va trebui odată la 2 săptămîni să-l scurtez? Mulțumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| SkyPilot a răspuns:

Daca il tai, va creste mai mare si mai gros. Dara il razi, in plus va fi si mai des. Lasa-l in pace!

| flavius444 a răspuns:

Mai bine nu il scurta! Si eu am avut mult par pe picioare si l-am scurtat cu foarfeca, dar dupa aceea a crescut si mai mare! Mai bine lasa-l asa! Dar daca ti se pare ca e foarte foarte mare il poti scurta putin!

| flavius444 a răspuns:

Apropo cati ani ai?

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dacă ți-l "scurtezi" doar parțial, folosind foarfeca, poți ieși cu... model. Lasă-l așa, fiindcă oricum, ca bărbat, nu e o rușine să fii puțin mai păros. Dar, dacă te epilezi/razi, atunci fă-o complet. Nu poți să epilezi doar partea superioară a piciorului, iar cea inferioară să o lași așa! La toamnă, ori pe timpul iernii, poți încerca și epilarea. Pe parcursul acestor luni, vei putea face singur o comparație, cum te simți 'cu' și 'fără' păr. Astfel, vei putea lua o decizie. Oricum, să știi că nu e o decizie finală, fiindcă oricând se poate reveni la varianta dorită. Vezi tu ce alegi, știi cum se spune, e important să te simți bine în pielea ta.
http://i.imgur.com/XjiPSCc.jpg

| Lioana a răspuns:

Daca-l tai cu foarfeca sau daca il razi va creste mai lung.
Daca il epilezi cu aparatul (adica sa-l scoti cu radacina) se va rari in timp. Dar nu stiu daca baietii rezista la asa ceva.

| VladMC explică (pentru flavius444):

16

| VladMC explică (pentru Lioana):

Eu aș rezista, nu-i problema în asta.)
Apropo, ce fel de aparat?

| Lioana a răspuns (pentru VladMC):

Un aparat de epilat. Se gasesc in magazinele Altex, Flanco, Domo s.a Nu dau linkuri sau nume de modele ca vor spune cei de la TPU ca fac reclama.

| Samantha22 a răspuns:

Eu spun cã o datã la douã sãptãmâni sã îl razi, fiind fata stiu ce spun

| DeeaMarry a răspuns:

E aiurea sa te tunzi doar de la genunchi in sus. Daca tot te tunzi, macar sa fie uniform, sa arate cat de cat normal si natural.
Exista aparate de tuns corporal cu ajutorul carora poti sa alegi cat de scurt vrei sa ramana parul. Poti cauta pe internet. Se gasesc la preturi destul de accesibile.
Mari deosebiri nu cred ca o sa sesizezi in privinta culorii si lungimii parului dupa ce il tunzi. O data la 2 saptamani mi se pare destul de rezonabil.

| danutzu96 a răspuns:

Daca vrei neaparat sa il tunzi ia o masina de tuns, pui pieptanul de marimea care o vrei si tai uniform.