| BadBoy01 a întrebat:

Salut sunt baiat si am 12 ani mama ma tot pune sa iau cavit junior eu stiu ca ingrasa dar zice ca daca nu le iau nu ma mai lasa pe afara crying ce sa fac sa scap de ele sau macar sa nu ma mai ingras am deja 37 kg din 35
Funda big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Manuela18 a răspuns:

Salut. Aceste vitamine sunt necesare pentru a te ajuta sa faci fata efortului fizic deoarece tu ai multa activitate ziua si te ajuta sa iti dezvolti oasele, devin mai puternice. E drept ca aceste vitamine iti cresc pofta de mancare dar aceasta pofta de mancare o poti controla mancand mai putin sau mai sanatos. Aceste vitamine iti aduc doar beneficii, 2-3 kg pe care le iei le poti da usor jos daca faci sport, nu e o problema.

5 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Cavit Junior NU îngraşă!

Vezi efectele/rolul acestuia în Prospectul de la linkul :
http://medicamente.romedic.ro/cavit-junior

Toate cele bune.

| OnuOnulică a răspuns:

Pai ar fi o idee cand ti le da tu sa te prefaci a le ai ( le ti in gura ) si cand te duci afara le scuipi.
Si zici ca leai loat.
Bafta!

| Fuzzyuzzy a răspuns:

Daca tot te lasa afara dupa ce le iei mai bine ai face ceva miscare!

| Anduttziik a răspuns:

Păi este simplu. ia-le pentru că sunt foarte bune, şi te ajută foarte mult. Sper că te.am ajutat, succes:*

| CelebrulAnonimmm a răspuns:

Salut. Sa stii ca mama ta iti vrea tot binele, asa ca iale. La 12 ani sa ai 37 kg e ceva normal.Nu te speria