| Florian000 a întrebat:

Sunt baiat si am 13 ani. Mi s-au umflat sfarcurile. Adica au piatra sau ceva de genul. Ce sa fac? Oferiti-mi mai multe detalii despre asta. ( nu sunt gras )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergi la medicul de familie impreuna cu parintii. Poate fi o reactie normala la varsta asta dar poate fi si o boala. Numai medicul si niste analize pot spune asta.

| jack762 a răspuns:

Este o reactie normala si are legatura cu dezvoltarea musculara.Este legat de pubertate si majoritatea baietiilor o au; chiar si eu am avut si dupa o perioada a trecut. Daca te face fericit, poti vizita si medicul de familie dar iti garantez ca nu este legat de o boala sau alte altceva asemenatorwinking

| KodrutZ a răspuns:

Stai calm. Varsta, hormonii, treburi de-astea. Si eu am avut un sfarc asa niste ani buni in adolescenta si nu aveam nici pe draq. Mi-a trecut cu timpul fara sa ii fac nimic.

| florinflorescu a răspuns:

Salut, stai relax, este absolut normal.

| darrio2007 a răspuns:

Esti la pubertate.Adica esti pe cale sa devii barbat. Daca erai fata iti cresteau sanii. Sfarcurile vor mai fi sensibile o perioada si apoi nu te vor mai durea.

| AntoniSoulesOne a răspuns:

Asa se intampla la o varsta. cum incepi sa te schimbi, si corpul tau incepe. cum ai creste. cum te-ai dezvolta. e normal sa se intample asa. de la 13-14 ani vei simti multe schimbari in tine. deci nu te speria.

| Florian000 explică:

Multumesc pentru raspunsuriwinking