| Abcg4 a întrebat:

Sunt baiat si am 16 ani. Am sfarcul din stanga afara si cel din dreapta e bagat in san. Este normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

Nu e normal dar nici nu-ti provoaca vreo neplacere in afara de faptul ca arata aiurea. Se rezolva printr-o interventie chirurgicala minora.

| NonZarek a răspuns:

Depinde, eu am pățit același lucru și nu e grav, s-a băgat în san ca ai apăsat sau ceva dar își revine, dar, depinde ce e, dacă doar vârful e băgat în san puțin, nu are nimic, cum am zis, și eu am pățit la fel, dar dacă e cu totul băgat și nu îți place, mergi la medic, vezi ce îți recomanda, grav nu e, doar ca arata ciudat, dar dacă nu te deranjează sau nu te doare, poți sa stai liniștit.

| Abcg4 explică (pentru NonZarek):

Nu ma doare deloc, dimineata se pare ca varful iese si sta normal, iar mai pe noapte varful se baga in san si zici ca nu am sfarc. Sfarcul din stanga e mai vizibil chiar daca e si el mai bagat in san. Scuze dar nu stiu sa explic.

| NonZarek a răspuns (pentru Abcg4):

Da înțeleg, nu e o problema asta, dar dacă pe tine te deranjează poți merge la doctor sa vezi ce zice el, dar asta îți zic eu ca nu e deloc grav, nu e boala sau ceva, și eu și mai mulți am întâlnit care pateau asta și își revine, depinde probabil și de activitatea pe care o ai.

| Transilvania22 a răspuns:

Și eu când eram de vârsta ta m-am speriat cu o situație similară dar stai liniștit că nu ai nimic e specific vârstei, e normal