anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt baiat si am 17 ani, in urma cu vreo 6 luni am avut primul contact sexual. La scurt timp dupa aceea, mi-au aparut niste pete rosii in jurul testiculelor, mai exact pe picioare in partea superioara. Din cate am vazut, ele se extind. Am cautat pe internet, si am ajuns la concluzia ca e o posibila gonoree. (nu stiu daca fata era infectata)
Acum petele s-au extins pe o suprafata mai mare. Cum imi pot da seama daca e sau nu ceea ce cred eu? Voi ce credeti? (tin sa precizez ca am fost operat de hernie, iar testiculul meu drept nu a mai coborat)

As vrea sa ma duc undeva fara sa afle parintii, credeti ca se poate? Ce efecte ar putea avea aceasta boala? mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| antonia09 a răspuns:

Cel mai bine mergi la spitalul de boli infectioase, acolo iti vor putea spune clar despre ce boala cu transmitere sexuala este vorba.
Multa sanatate.

| domidoc a răspuns:

La un dermatolog!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poate fi gonoree, dar daca nu ai scurgeri, mai degraba este o ciuperca. Nu stiu daca te poti duce undeva fara acordul parintilor, in teorie, daca strangi suficienti bani, poti solicita o consultatie intr-un cabinet privat de dermato-venerologie.
Daca nu tratezi boala, ea se va tot extinde, va fi tot mai greu de tratat si vindecat si, in timp, va da leziuni pe uretra care o vor ingusta (stricturi) si vor impune manevre de dilatare sau chiar interventie chirurgicala. Daca ai boala de 6 luni deja, este extrem de mult, grabeste-te la medic.