Sincer, nu cred ca mai cresti dar in teorie ai putea sa mai cresti pana la 24 de ani. La mine cresterea s-a oprit complet imediat dupa 15 ani. In ce priveste somnul conteaza cat dormi, nu cand. Ar trebui sa dormi minimum 7 ore pe noapte, de preferat 8. Din ce stiu eu, ridicarea greutatilor actioneaza impotriva cresterii.
Vezi aici:
http://naturapentrusanatate.com/......n-inaltime
Lucrurile scrise sunt de bun simt si cunosc persoane care si-au dat drumul la crestere facand exercitii precum cele descrise (e adevarat, la varste mai fragede). Daca vrei insa rezultate, trebuie sa lucrezi foarte mult si sa faci zilnic exercitiile la care te stabilesti. Chiar daca nu mai cresti, exercitiile respective te vor face sa arati si sa te simti mai bine.
Nu pricep de ce pui asa pauze mai?
Din cate stiu de la doctor de familie daca parinti sunt scunzi si copilul va fi scund in caz ca ambi parinti sunt scunzi.
la fel stiu ca pana la 20-22 ani esti in crestere, inscriete la sporturi care ajuta la crestere in inaltime gen basket, inot
Stiu ca gasesti si pe internet, dar baschetul este o alternativa buna in a creste. Cred ca si inotul. La sala nu stiu de ce ai creste in inaltime. Cat mai mult dormit, 8 ore noaptea ( poate apuci si 2 ore la amiaza ). Laptele este foarte bun pentru oase, si orice lactate, deci... Da