| BogdanGabriel70 a întrebat:

Sunt Bogdan. As vrea sa ma ajutati cu ceva. De curand muncesc. Programul meu este foarte lung (de la 8:00 - 9:30-10:00 ). Problema este ca eu de cand mi-am luat serviciu nu reusesc sa mai am timp pentru mine. Am luat in greutate destul. Nu reusesc sa mai fac miscare sa slabesc si nu am timp sa fac nimic. Vreau ceva rapid. Precizez ca daca stiti niste medicamente nu foarte scumpe m-ar ajuta. Regim nu reusesc sa tin. Vreau ceva rapid (Nu imi permit sa dau bani pe aparate foarte scumpe ). Prietena mea incepe sa nu mai fie asa de satisfacuta de mine de cand m-am ingrasat. Va rog am cautat peste tot, dar nu am gasit.
Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| bogdan3vl a răspuns:

Nu e bun serviciul asta al tau pai sunt 13 ore de lucru e exxagerat de mult.un servici normal este de 8 ore incearca sa-ti gasesti altul cat mai repede ca sa mai ai si timp de tine.eu unu nu as rezista mai mult de 8 ore maxim 9 indiferent de ce munca ar fi ea.si sa iei pastile e un mare risc poti sa te imbolnavesti de glanda si sa devi obez chiar daca nu mananci aproape deloc gaseste o metoda mai buna decat cea cu pastile

funda?big grin

| danamarin a răspuns:

Desparte-te de nesuferita aia daca pentru ea conteaza niste kg in plus, asta ca un apropo.
nu iti recomand deloc medicamentele pentru ca iti distrug metabolismul. incearca sa mananci mai light daca pot spune asa. acum e perioada salatelor, incearca sa mananci macar cate o salata verde cu 2-3 ridichi pe zi, cu un pic de branza pe deasupra sau cu un pic de piept de pui. dimineata e bine sa mananci macar un iaurt. evita alimentele cu multe calorii, sucurile, dulciurile, nu manca mult seara si o sa vezi ca in timp iti reglezi organismul. si, in plus, stiu ca tu vrei sa slabesti repede repede, dar gandeste-te si la pielea ta. daca tu zici ca domnisoara prietena e nemultumita de niste kilograme eii imagineaza-ti cam cum ar fi cand ar vedea ca ai numai vergeturi pe pielea si ai fundul numai semne de la grasimehee hee o sa o indispui total laughing
mergi pe mancare mai putina si mai sanatoasa si o sa vezi ca vei fi bine. aaaa... si daca tot insisti pe cele medicamente poti incerca niste vitamine care reduc senzatia de foame, de ex memoplus e un supliment alimentar care sprijina puterea de concentrare si reduce senzatia de foame. si inca ceva! nu cred ca e o nenorocire daca faci niste abdomene si tu macar doua serii de cate 20 seara. si nici macar nu iti trebuiesc cine stie ce aparate. o rogi pe domnisoara sa stea cu fundul pe picioarele tale si tu prestezi sau daca o indispune greutatea ta poti sa le faci ajutandu-te de un pat sau un scaun laughing numai bine si scuza-mi ironiile( la adresa ei, nu a ta)