| SnicK a întrebat:

Salut sunt cam speriat ca acum am venit de la joaca am 15 ani si mi-am dus un prieten cu sania...eu eram cu bicicleta si l-am tras...si intr-o curba mi s-a dus roata din spate si am picat, si coltul acela unde legi sfoara m-a lovit in tampla.
Nu am patit nimic in sensul ca am ametit sau alceva...ci doar m-a durut ca o palma care mi-a dat cineva si mi s-a dus pielea si un pic un pic curge mi-a curs.
Ce pot sa fac? La ce sa ma astept?
De Durut nu ma doare doar atunci primele 30 de secunde apoi am inceput din nou.
Ajutati-ma.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| adinescu a răspuns:

Pune un compres cu apa rece. daca incep dureri du-te la medicul de familie el stie unde sa te trimita.si stai calm eu am intrat cu capul intr-un gard de am rupt scandura am ditamai cicatricea in fruntehappy

4 răspunsuri:
| Ea.e. a răspuns:

Nu'i nimic grav.
Eu in clasa a4a am cazut in curtea scolii si mi'au intrat pietricele delea din asfalt, in tampla si nu stiu ce mi-a pus la cabinetu scolii si m'a bandajat.

si in mom de fata nu am nimic

| AdaIoana18 a răspuns:

Ar trebui sa mergi la urgenta la chirurgie sa te vada un doctor ca sa previi din timp daca ar fi ceva. Dar din ce ai descris tu nu ar fi ceva foarte grav. Totusi consulta un medic chirurg doar el iti poate spune exact daca ai patit ceva.Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa te consulte un medic, sa faci eventual o radiografie ceva de genul asta ca sa nu ai hematom. Pana maine pune compresa cu apa rece, dar nu neglija, mergi neaparat maine dimineata.

| sabela a răspuns:

E bine sa-ti faci o tomografie la cap. Acum te simti bine dar mai tarziu poate avea repercursiuni.