| Deen98 a întrebat:

Salut sunt Dan si am 19 ani, de vreo 5 luni am Discopatie Lombara L5 S 1, ( aproape de hernie ) atata stiu, neurologu, mi-a făcut niște radiografii, mă pus să stau pe călcâie să merg pe vârfuri etc, mi-a spus că inca nu am hernie mi-a dat un tratament, m-a speriat ca daca nu am grijă dată viitoare o sa vin în carje si m-a trimis acasă nu mi-a zis cum repar, dacă merge reparat...
Rețeta conține : clorzoxazon, parasimus dimineața și seara, si la prânz reumablok forte si thiossen.
M-am saturat nu pot să fac nimic, dacă stau prea mult în picioare mă doare, dacă stau în mașină mai mult de 1 ora mă doare, daca forțez nițel ma doare, dacă e un pic de frig mă doare...
Din câte am înțeles problema asta o sa o am toată viața,
As vrea sa o rezolv cumva posibil,
Din ce m-am interesat există 2 variante :
1 operație - mie frica mi-au zis foarte mulți ca nu e bine să te operezi dacă te ai operat o dată după o sa ai probleme mereu si o sa ajungi să te operezi mereu, o să faci coloana praf.
2 kinoterapie, aici am auzit că se fac masaje, te pune sa faci exerciții să întărești coloana dar nu stiu daca funcționează și o să mai scap de durere, mai ales că mă doare la cel mai mic efort,
Mă simt nefolositor sunt la țara si vad pe cineva ca face ceva si eu stau degeaba mă simt foarte prost,
Uneori mă întreb cu ce am greșit, ce am făcut să am atâtea probleme si chior si o acnee rea si fata făcută praf, probleme cu coloana, acum încep să mă si ingras fiindcă nu pot să fac efort... Deci practic sunt praf.
Deci nu stiu cate mai suport încă ceva si nu stiu ce o să fac,
Acum 20 de zile mi-a venit în minte să mă interesez dacă se fac eutanasii si pe oameni, nu am găsit nimic poate e mai bine așa laughing ori cum nu am curaj ( momentan ), vedem ce mai apare,

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat