Eu nu cunosc ca nu sunt de pe acolo. Cred ca sunt putini useri din Arad. Poate auzi pe la colegi. Oricum, sa nu te mai duci unde ai fost data trecuta. Unii medici au mana mai buna si lucreaza mai cu grija; altii se cred pe santier la demolari. Santieristi cred ca si sunt.
Sti ca de mina unui dentist nu se moare, ar de panica poti muri pe bune? De regula, in marile dezastre (accidente, cutremure, etc), panica omoara mai multi oameni decat dezastrul in sine.
Nu ai de ce sa iti fie frica, doar pentru ca te doare... Exista dureri mai mari in viata decat cea de la scoaterea unei masele.
Nu ai avea cum de ce sa-ti fei frica, au trecut cativa ani, ai crescut deja si ar trebui sa intelegi ca nu doare deloc, pentru ca se face anestezie locala.
dantura trebuei reparata cand apare prima carie superficiala, altfel avanseaza caria si ajunge la nerv, apar durerile si posibil sa pierzi chiar dintele. Este mai rau sa pierzi un dinte, pentru ca un implant este foarte scump si extrem de dureros.
Deci, nu ai nici un motiv sa-ti fie frica de dentist, nu mai esti bebelus sa plangi din atata lucru!
Mulțumesc frumos pentru sfat, însă sunt deja destul de matur încât să conștientizez asta Pur și simplu cred că frica a luat naștere de la prima mea vizită la dentist, pe undeva prin 2014, aveam vreo 14, însă nici dentistul nu a prea dat importanță faptului că eram speriat, fiind prima dată și doar pentru faptul că eram mai mare a tras de măseaua aia până aproape că-mi dădeau lacrimile, nu sunt vreun expert, dar sunt 100% că nu așa se procedează.
Din pacate, pentru extractia unei masele, exact asa se procedeaza, se trage de masea pana se dizloca din maxilar si apoi se trage afara. Uneori, este necesar sa se sparga maseaua cu dalta si ciocanul si sa se scoata pe bucatele.
Procedura este foarte corecta si normala!
Am trecut prin procedura cu dalta si ciocanul de 2 ori, fiind vorba de masele cu radacini puternice, deci, stiu foarte bine procedurile si trauma.