| DaimlerAG a întrebat:

Sunt din judetul Alba Blaj si acolo cand ai o problema medicala in general iti faci programare la cabinetul privat al domnului Balint (chirurgie generala), care lucreaza si la spitalul de urgenta. In Cluj, la ce doctor ar trebui sa merg la consultatie? Am o problema putin mai greu de explicat. E legat de simtul corpului. Nu mi-l simt prea bine. Parca se ating 2 bucati de lemn cand imi ating corpul

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Pentru ca exista boli ale sistemului nervos(central si periferic) care pot conduce la o afectare /alterare a simturilor, va trebui sa te adresezi unui medic neurolog.

1 răspuns:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ar trebui sa te duci la neurologie, nu vad ce legătură are chirurgia cu problema ta