anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, sunt foarte racit de 2 zile si am temperatura foarte mare, astazi am dormit dupa-masa si cand m-am trezit, m-am trezit cu o stare ciudata rau, am avut halucinatii simteam totul ca se misca urat in jurul meu, ma panicasem, eram nelinistit si aveam o stare jalnica, simteam ca zbor sau ca eram prea inalt vedeam fiare credeam ca bluza ma strange la maneci, i-am spus mamei sa cheme salvarea nu stiam ce se intampla cu mine. Si acum sunt in starea aia, dar nu asa de panicat ca la inceput

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Și întrebarea?
Ai avut un mic atac de panică, cauzat de boală. Ai fost într-o stare de semiconștiență în care visele păreau foarte reale și probabil realul se confunda cu imaginarul ( vedeai fiare pe dulap, pe masă). Acum partea grea a trecut și te vei simți mai bine, fii liniștit.

| Ben00 a răspuns:

I-a niste biter suedez.

| Mihaimafi a răspuns (pentru Ben00):

La ce ma ajuta?

| Ben00 a răspuns (pentru Mihaimafi):

Biterul suedez este si antivirotic si antibacterian. Din pacate nu prea se mai gaseste, decat Bano, care e cam scump. Riviera nu am mai gasit decat pe un site, Alice & Cristi Farm. E printre putinele leacuri care ajuta in gripa.

| Ionela99999999 a răspuns:

Buna Mihai si eu la fel am patit acum 1an si asta este de la creierul care nu este oxigenat destul ia o gura de aer pe geam si du-te la doctor sa iti dee niste medicamente speciale care sunt doar in cabinetele doctorilor. Multa sanaatte pupici fund ate rog frumoos!