| AcestaEsteUnContCaOricareAltContDePeTpu a întrebat:

Salut, sunt foarte slab, am 13 ani, 1, 67, 40 kg. Mi se vad coastele, oasele de la piept, maini foarte subtiri si lungi. Ce pot face sa nu se mai vada? sa ma ingras? cum ca eu incerc sa mananc cat de mult pot, la ore tarzii si tot nimic
funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| iFollowRivers a răspuns:

Practica un sport care iti dezvolta musculatura, sau mergi la fitness daca nu...cat despre mancare, bea multa apa, mananca fructe, mananca mult dimineata si la pranz.ia diferite gustari intre mese.bea lapte/mananca smantana/branza, cu grasime mare(3, 5)sau din surse naturale. Incearca sa schimbi meniul fiecarei zile-o data supa, o data ciorba...etc.succes.sper ca te-am ajutat!

| RazerAbyssus a răspuns:

Am fost si eu slab, 2 cuvinte sala + proteine!
Am 1.74 si 76 kg.

| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

Frate inseamna ca ai un metabolism care absoarbe tot inainte sa ajunga toate in sange arzi mai repede caloriile decat ar trebui,dar ai si avantaje din efort o sa te refaci mai repede! dar o sa duci lipsa de muschii,asta inseamna ca ai un nivel crescut de myostatina,te rog sa consulti un medic si sa iti faci niste analize de sange ca sa iti recomande el ce ar trebui sa mananci,nu lua in seama sfaturile de pe aici, sunt de prisos, consulta un medic pe baza analizelor de sange iti va face o foaie cu ce trebuie sa mananci.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Analize de sânge, un consult nutriționist și viză medicală pentru practicarea unui sport!
pa, pa.

| drugo a răspuns:

Deci asa eram si eu si iti zic din proprie experinta crede-ma:
am luat cateva vitamine sau vezi intrebi si tu la o farmacie/plafar
si am mancat la mc, kfc...

| GrecuCristi a răspuns:

Sper sa te ajute ce iti spun eu acum, doar baga la cap. Eu am 17 ani, 1.85, 63 kg. Si mananc foarte mult si orice as face nu ma ingras, adica ma ingras 1 kg la 4-5 luni... Raspunsul nu este mancatul la ore tarzii, raspunsul este rabdare, barbatii in general se ingrasa dupa 20 de ani. Daca te deranjeaza ca altii iti vorbesc urat, nu are decat sa te doara undeva, stai linistit, mananca de mai multe ori pe zi si mai putin, pentru a nu iti creea probleme la stomac, crede-ma eu am hepatita B si colicisti la stomac si nu iti doresc sa ai aceleasi probleme. Deci, ai rabdare, mananca normal, traieste normal!

| alexandra033 a răspuns:

Nu manca prea multe grasimi ca o sa te ingrasi ca un porc big grin

apucate de miscare si mananca sanatos ca sa ai de unde lua vitamine,calciu si tot ce ii lipseste organismului tau.

asa a fost si fratele meu, foarte slab, si oricat de mult manca nu se ingrasa.Dar s-a apucat de sala si de alerga 2 ore pe zi, manca mai sanatos.el avea 1.80 si 40 kg ( ca tine) si acum are 70 de kg,, el face sala de 1 an jumate,dar nu asta conteaza, era un exemplu, apucate de sport si ai sa vezi schimbarea!

dai fundita?batting eyelashes kiss