| LhaurinHo™ a întrebat:

Sunt fotbalist si in sfarsit am ajuns la greutatea optima pentru sportul pe care il fac! Problema este cum imi pot mentine greutatea de acum fara a mai pierde niciun kilogram?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Frozen a răspuns:

Multa apa, sa nu mananci dupa 7 seara sau 8, ca nu te indopi cu mancare cu multe grasimi gen fastfood, fara cipsuri, si te poti duce de exemplu o data pe saptamana la sala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si cand ma gandeam ca nu mai are rost sa caut...in sfarsit, un fotbalist pe sitehee heehee hee. Stai linistit, te plac eu si cu cateva kg in plus, doar sa stii sa joci.

Cat despre mentinerea greutatii, vezi ca s-a facut un tabel cu numarul de Kal ce trebuie consumate in functie de varsta si inaltime. Cel mai bine ar fi sa bei multa apa, sa renunti la fast food si sa manaci fructe si legume pe satulewinking.