| UnȚurțureFrumos a întrebat:

Sunt in deficit caloric de cateva zile (De la 2300 kcal la 1600-1800 kcal) si am o problema cu macronutrientii, i-am impartit (150 g carbohidrați, 46 g grasimi si 160 g proteine), carbohidratii si grasimile le manananc aproape pe toate dar proteine nu pot sa mananc atat de multe (20-30%) si nu stiu ce mancare sa mai mananc, buget nu am de aruncat pe alimente pentru ca sunt intr-o situatie financiara proasta.
Cineva ma poate ajuta, poate imi imparte macronutrientii diferit? Este nevoie de foarte multa proteina cand esti in deficit caloric?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| MrZenon a răspuns:

Dorești să obți un corp de atlet? Prin regimul pe care l-ai ales cu siguranță vei avea un deficit de proteine. În cea mai mare parte înainte de a începe trebuie să instalezi calculatorul de kcal., pentru a ști cum siguranță ce produce sunt necesare de consumat. Alimentele bogate in Proteine sunt: broccoli, ouă, spanac, nuci, semințe de floarea soarelui, ovăz, unt de arahide, iaurtul, carnea, fasolea roșie.

| UnȚurțureFrumos explică (pentru MrZenon):

Nu vreau corp de atlet, de asta o sa ma ocup dupa ce slabesc dar tot ce vreau momentan este sa slabesc ca sa am energie mai multa si sa ma simt bine in corpul meu.
Dar caloriile pe care le-am ales sunt ok? nu sunt prea mult scazute? sunt peste 25% scazute dar nu cred ca strica, ca oricum sunt un gras infect care isi lua caloriile numai din dulciuri si nu manca proteina...