Daca aveai dureri si atunci in zona aia si ti-a zis ca nu ai calculi inseamna ca tu chiar nu ai calculi. Ma miram eu, ca persoanele care au calculi biliari si au dureri severe mai prezinta si alte simptome precum transpiratii, varsaturi, se ingalbenesc la fata, fac febra.
Dar tot nu inteleg ce inseamna pentru tine insuportabile. Pentru mine insuportabil ar inseamna ca nu mai rezisti de durere si chemi ambulanta. A, probabil tu nu le mai suporti pentru ca esti nelinistita din cauza lor si nu stii cauza.
Daca tu ai fi avut un organ bolnav ti-ar fi zis la ecografie. Credeam ca nu ti-ai facut dar daca ti-ai facut calmeaza-te gata
Dar tot trebuie sa mergi la medic. O sa iti prescrie el ceva sa nu te mai doara in functie de care e cauza.
Andreea draga, daca aveai dureri atat de mari, erai deja in spital, dar faptul ca tu-ti inchipui ceva, nu inseamna ca esti bolnava.
Acum 1 saptamana aveai dureri mari de cap si trebuia sa mergi al rezonanta magnetica, acum ai uitat de durerile de cap, ai inventat cele de ficat si vezica, desii spui ca ai fost la medic si nu ai nimic.
Eu cred ca tu suferi de atentie, fetita, nu de boli adevarate.
Problema ta se cheama >>ipohondrie
Nu sunt inventate de ea durerile. Ele exista dar cauza lor ar putea fi o afectiune psihica precum anxietatea sau sindromul neurovegetativ. Zic "ar putea fi" pentru ca nu sunt eu medic ca sa zic 100% ca nu este vorba de o afectiune organica. Doar ma gandesc ca daca avea ceva i-ar fi spus la ecografie.
Dar sa stii ca nu o ajuta cu nimic daca te iei de ea si ii spui ca sufera de atentie. Ea nu sufera de atentie. Intr-adevar ar putea avea o anxietate care sa tinda usor spre ipohondrie dar nici asta nu avem de unde sa stim noi. Important e ca pe langa aceste dureri care se pare ca o streseaza, sa nu mai dam si noi in ea: "suferi de atentie". Nu imi place ca ai scris asta, sorry. E usor sa te iei de cineva dar nu e benefic nici pentru tine, nici pentru acea persoana.
Exista serviciu de urgente la orice spital. Daca te doare asta tare fugi repejor
Ficatul nu doare decat in stadii mai avansate deci e exclus. Ar putea sa doara colecistul dar acolo ar putea sa doara si colonul pentru ca unghiul dintre colonul ascendent si colonul transvers vine cam prin zona aia sub ficat. Alte simptome mai ai?
Dar de ce sa fii ingrijorata?
Chiar nu inteleg?
Ca nu patesti nimic de la o simpla durere.
Dar ma tine de 3 zile foarte intens de fapt am dureri de 4-5 luni.
Ai fost pana acum la medic?
Ti-a pus vreun diagnostic?
Durerile astea cum sunt ele? Cand apar, cat dureaza, cum le simti?
Ai si alte simptome?
Aceste dureri sunt intense, ma doare si in timpul noptii, nu pot adormi, ieri m-a durut toata ziua simt ca si cand ma injunghie ceva dupa coaste
In primul rand ar trebui sa te vada un medic.
Cat despre analize cred ar fi bine sa faci o ecografie abdominala. Acolo se vede daca ai calculi biliari spre exemplu.
Dar nu trebuie sa te sperii. Ca nu se intampla nimic.
Dar repet intrebarea, ai fost pana acum la un medic?
Acum o luna si ceva mi-am facut o ecografie la vezica biliara si au zis ca nu am calculi, totusi imi fac griji din cauza acestor dureri insuportabile.
Cum crezi imi vor trece aceste dureri?
Daca aveai dureri si atunci in zona aia si ti-a zis ca nu ai calculi inseamna ca tu chiar nu ai calculi. Ma miram eu, ca persoanele care au calculi biliari si au dureri severe mai prezinta si alte simptome precum transpiratii, varsaturi, se ingalbenesc la fata, fac febra.
Dar tot nu inteleg ce inseamna pentru tine insuportabile. Pentru mine insuportabil ar inseamna ca nu mai rezisti de durere si chemi ambulanta. A, probabil tu nu le mai suporti pentru ca esti nelinistita din cauza lor si nu stii cauza.
Daca tu ai fi avut un organ bolnav ti-ar fi zis la ecografie. Credeam ca nu ti-ai facut dar daca ti-ai facut calmeaza-te gata
Dar tot trebuie sa mergi la medic. O sa iti prescrie el ceva sa nu te mai doara in functie de care e cauza.
O sa fie bine. Incearca sa te calmezi, sa asculti niste muzica. La momentul actual te mai doare?
Putin au trecut durerile.
Daca esti de parere ca e cazul, mergi la medic din seara asta. Sper sa iti treaca repede.
Multumesc pentru griji. Chiar apreciez mult