| RealLife a întrebat:

Salut sunt la dieta si in fiecare dimineata manac un fruct si un iaurt cu cereale, insa dupa ce mananc iaurtul am obiceiul sa mai manac inca cativa pumni de cereale goale...imi poate afecta procesul de slabire? nu stiu exact, dar cred ca manac peste 100 de grame.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| DianaScorpio a răspuns:

In primul rand daca o iei atat de drastic, vei pune totul la loc imediat dupa ce te vei lasa de dieta... Dieta trebuie sa fie un stil de viata! Nu un stil pe care il adopti o anumita perioada si apoi il lasi balta.
Iar acum copy/paste la un raspuns pe care l-am mai dat la intrebari asemanatoare:
In opinia mea, cea mai buna si mai placuta dieta e urmatoarea: mese mici si dese. O data la 3 sau 4, maxim 5 ore, cate o masa care sa nu fie mare. Iar la mese sa mananci orice, eu mi-am demonstrat mie insami ca mai mult decat caloriile si alimentele in sine, conteaza mai mult cantitatea si felul cum iti obisnuiesti organismul. Mancand des si putin organismul nu este lasat sa "stea locului", el trebuind mereu sa lucreze pentru a descompune mancarea, lucru care este si sanatos, si care accelereaza arderile in organismhappy
Si nu uita de cele 30 de minute de activitate fizica zilnicabig grin

| ĎĮĐĬ a răspuns:

Da, sigur ti-l afecteaza

| fayreh a răspuns:

Nu cred.