| Davido41 a întrebat:

Sunt Mihai si am o problema. M-am ras cu bicul si acum mi-au rămas niste fire mici pe piele (m-am documentat si aceste fire se numesc fire de sub piele). Am văzut multe moduri prin care pot scăpa de ele dar nu înțeleg nimic. (exfoliere etc.) Daca las parul sa crească o sa scap de ele, adică daca nu ma mai epilez nu o sa mai am fire de par sub piele? Menționez ca m-am epilat deasupra penisului. Daca le las acolo sa crească sub piele nu se vor infecta vor rămâne toată viață sub piele si nu ma vor deranja cu nimic. (nu îmi spuneți cum sa le îndepărtez vreau sa stiu daca le las acolo ma vor deranja cu ceva adică se vor infecta si mai vreau sa stiu daca ma vor deranja cu ceva )

Dau funda va rog răspunsuri serioase

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu te mananca cand incepe sa creasca?
O porcarie!

| MihaiNicu23 a răspuns:

Lasa parul sa creasca si iti vor disparea.