Am avut piciorul in ghips,insa nu a fost asa de 'nasol' ca la tine. Mie mi se dadea coji de ou presate,adica le facea praf,si imi dadea sa le inghit asa,are calciu foarte mult, te ajuta sa ti se sudeze oasele mai repede, poti intreba medicul, bine acum au mai evoluat lucrurile, eu mi-am rupt picioru prin... 2007 cred
Deci a fost grav, calciu am dar sunt sigur ca imi trebuie foarte mult, doctorul mi.a recomandat sa mananc lactate cat de multe si sa beau lichide, sa nu stau nu mai in casa pentru ca nu imi face bine, si in plus sunt copil fac 16 ani pe 24 iulie, sunt sigur ca la copii altfel stau lucruriile, mersi mult pentru sfat.
Eu aveam 14 ani si imi dadeau ai mei cu fortacoji de ou praf facute,din cauza ca contine calciu,sau asa mi s-a zis.
Acum nu spun ca tu sa faci asa ceva,insa e alegerea ta,te poti documenta pe net,sau la un doctor. si eu am fost mai mic ca tine deci. stiu ce zic. Acum tu faci cum crezi, rau nu are cum sa iti faca,eventual brigaela ar fi de ajutor, cred ca stie daca e benefic, cauta-o pe brigaela, ea te poate lamuri, e medic din cate am inteles. iti urez sanatate, si ai grija pe viitor.
Saracul de tine.Eu te sfatuiesc sa te duci la uin centru de refacere.Asa am patit si eu dupa ce am ajut toata mana stanga in ghips 4 saptamani nu o puteam misca.Am fost la centru si acum sunt ca noua.
N.as vrea sa ma duc la un centru de recuperare, vreau sa ma pun singur pe picioare, nu stiu ce o sa fac mai am de stat cu el in ghips cateva saptamani...
Deeaandreea9156 întreabă: