| AnonimAD00834 a întrebat:

Sunt o persoana vesela mai tot timpul, dar in ultima perioada daca cineva ma demoralizeaza incepe sa ma doara inima. Trece de la sine sau merg la medic urgent?(16 ani).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Lov3Boy a răspuns:

Se intampla doar cand cineva te demoralizeaza?
Aici nu vorbim de probleme de sanatate, de boli care apar cand esti trist, le poti numi afectiuni, nu inteleg ce e asa greu?
95% din boli se intampla din factori psihici, te afecteaza te intristeaza, eu stiu cum este, am avut depresie ma durea inima mereu am mers la medic, na a zis ca is sanatos tun, pana intr o zi cand am schimbat ceva, am eliminat cauza care ma facea trist, si mi-a trecut...depinde de detalii, nu ai zis prea multe

2 răspunsuri:
| Mariushgv a răspuns:

Asa mi se intampla si mie dar am rezolvat ignora acea persoana si fa un lucru care iti place uitate la ceva frumos si nu te mai gandi

| Dilibache a răspuns:

Du-te la doctor, cu inima nu te joci, mai bine fii sigur decat sa te trezesti ca faci infarct si mori.Multa Sanatate!