Lasa-te caci un transplant de plaman costa 120.000 euro si apoi trebuie sa gasesti un donator!
Am vazut o emisiune pe National Geographic anul trecut, cu un american ce a gasit un plaman compatibil pe piata neagra din China. Se pare ca si europenii au cam aceleasi preturi:
http://www.nicolas.ro/jurnal/blog.htm
Sper ca blogul lui nicolas sa te faca sa te gandesti de 2 ori inainte de a aprinde bricheta!
Da cancer se poate face,de la fumat si la citeva luni, daca tu ai imunitatea slabita, si celula cnceroasa activa.Lasa-te de fumat si mai consulta si un medic pulmolog daca ai scuipat singe si nu a fost singe de la dinti.Sanatate iti doresc si sa arunci tigara
Inteleg ce te ingrijoreaza, poate mai bine zis senzatia de nod in "gat", si eu o am demult vreo 18 ani si nu sunt o fumatoare dar am RINITA ALERGICA. Cel mai bun spray ar fi Nasonex cam 3 luni un tratament. Aflii u mai multe...pe la farmacie sau O>R"LIsti.
3 ani de fumat pot determina, desigur cancer, dar dureaza mai mult pana apar simptomele. Nu cred ca ai cancer laringian, doar o iritatie cronica care, in timp, daca nu lasi fumatul, va duce cu certitudine la cancer.