| Fotbalistul a întrebat:

Sunt un baiatde 15 ani. Am 1, 75m si 77-78 de kg. Am multe kg pentru varsta mea si am burta. Stie cineva o metoda buna de a da burta(grasimea de pe abdomen) jos? Va rog frumos! De mancat, mananc de 2-3 ori pe zi si mai mult legume, branza, supa. De la fast-food nu prea mananc... Mai rar cand ies cu prietenii in oras mananc un kebab dar nu sunt "fan" fast-food.Ma puteti ajuta cu niste exercitii sa scap de burta pana incepe scoalabig grin? adica in aproximativ doua luni si ceva chiar si 3! Nu ma simt bine cu burta si as vrea sa imi fac un abdomen cat de cat plat. Va rog frumos sa ma ajutati si fara glume de prost gustbig grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Da, poţi începe să faci abdomene pentru că din câte am înţeles asta e problema ta. Dar nu fă 100 pentru început, începe şi tu cu 10, apoi în seara următoare 15 şi tot aşa. Ideea e să fie executate corect, dacă te uiţi pe youtube ai să găseşti multe tutoriale. Bineînţeles că pe lângă asta poţi face şi alte exerciţii da abdomenele sunt în principal. Îţi sugerez să ai trei mese pe zi stabile adică la ora X tu să mănânci şi asta să fie în fiecare zi. Chiar dacă se dărâmă blocul, tu deschizi frigiderul şi la ora X mănânci. Asta te va ajuta pentru că organismul îşi face un program şi aşa vei evita să pui kg în plus. O altă chestie, nu mânca după ora 6 7. Şi evită dulciurile, fast food, sucurile carbogazoase, de fapt sucurile în general. Bea multă apă, aşa că e cald afară ( când nu plouă). Poţi face înot, pentru că e vara şi e frumos şi chiar te ajută! Baftă!

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

@Fotbalistul. Da te va ajuta ceea ce faci tu, însă dacă doreşti să ai un abdomen plac, fă abdomene! Baftă!

| Petronela a răspuns:

Fa sport si exercitii pentru abdomen. Poti tine si dieta pentru a slabi.

| sorinake a răspuns:

Iti recomand acest program : http://www.youtube.com/watch?v=pNqrkGnkUWc

| florin752010 a răspuns:

Baga exercitii pentru abdomen in serii, si alergare usoara zilnic dar imbracat sus cu o bluza de trening peste tricou (alergare timp de 40 min/zi), faci dus 20 min. dupa aceea, si poti manca ce vrei tu. Si cauta sa mergi pe jos oriunde te-ai duce ...nu sta numai in fata calc.

| KATTY_9143 a răspuns:

Poti incerca sa faci 100 de abdomene pe zi de trei ori pe saptamana. Apoi mergi cam 1000 de pasi in fiecare zi si iti recomana o supa devarza eu am reusit sa dau burta cu regimul assta uite un link care iti arata cum sa prepari si cand sa http://www.slabsaugras.ro/SitFiles/articol_no_ph.php?id=46&idsec=9
Succes:*

| ionutdmx a răspuns:

Fai niste sport, alearga deci in orice caz fai sport.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand Bravo!, pentru felul cum te-ai prezentat si ai pus intrebarea. Cei mai multi de pe aici nu constientizeaza ca e foarte important sexul, varsta, inaltimea si greutatea atunci cand adreseaza o intrebare de tipul asta.
Ai grija sa ai un mic dejun consistent, la pranz sa nu exagerezi (mananca cam jumatate din cat mancai de obicei ) iar seara multumeste-te cu un pahar de iaurt ori de sana ( fara paine). Nu manca mai mult de un fruct o data si numai intre mese, nu ca si desert.
Renunta si la orice fel de suc, fie si" natural ". Fructele sunt facute sa fie mestecate, fibrele conteaza foarte mult pentru digestie, nu sa fie zdrobite.
Oua nu manca mai mult de 3 pe saptamana si ai grija s afie fierte sau ochiuri romanesti ( adica in apa, fara pic de ulei).
Poti manca salate, dar cel mai bine e sa le asezonezi doar cu otet, nu si cu ulei.
Cu efortul pe care spui ca-l faci sigur vei arata perfect la toamna! Bafta.Ai grija sa slabesti cam 1kg pe saptamana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si-ti mai dau un pont. daca prinzi EuforiaTv uita-te seara la 10 la emisiunea lui Dr. Oz. O sa ai ce invata.

| SunnyMidnight a răspuns:

Pai puneti in jurul burtii un ceolofan si fa miscare alearga mergi cu bicicleta, role etc

| (̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅()ڪے a răspuns:

Si eu asta facbig grin cura de slabire. Uite eu ma trezesc dimineata mananc oua ( fara paine macar 2 saptamana.) apoi la 12 o supa si pe la 4 un iaurt. Si fa exerciti gasesti pe youtube, fa abdomene.etc. Bafta >big grin

| MuadDib a răspuns:

Nu te apuca de dieta... esti prea mic si trebuie sa inveti sa traiesti si restul vietii echilibrat nu doar o perioada,(porcaria aia cu supa de varza au tinut-o si-ai mei si in a patra zi erau albi ca varul - oameni maturi). Mananca de multe ori pe zi, putin si des. Sunt si eu pro abdomene. Exista un regim alimentar pe care ti-l reocmand. Nu dieta, "regim".

http://www.csid.ro/calory-calculator/

Cauta aici necesarul tau caloric si cauta sa nu-l depasesti.
Poti sa-ti iei o carte cu continutul caloric al elementelor, sau cauti pe 'net faci o lista si o lipesti pe frigider. Daca nu depasesti necesarul caloric si faci si exercitii caloriile se ard si slabesti. Daca nu vrei exercitii mananci cu cateva sunte de calorii sub necesarul tau. Au incercat-o prietene de-ale mele si a tinut... Bafta si la mai putine kilograme :))

| Fotbalistul explică:

Pai de vreo 4-5 zile am inceput sa joc fotbal de la vreo 5-6 dupa amiaza pana la 9-9:30 seara si vin acasa transpirat "fleasca". In timpul scolii mai mergeam cu un coleg si alergam pe Lacul Ciuperca doua ture(o tura avand 2, 7 km)! Credeti ca fotbalul ma va ajuta sa slabescbig grin? Eu vreau sa scap de grasimea de pe abdomen in rest nu sunt obsedat de kg. Credeti ca daca joc fotbal in fiecare zi cateva ore voi reusi?

| Fotbalistul explică:

Sorinake acel program imi garanteaza ca voi slabibig grin? Multumesc Frumos si celor care au postatbig grin mai astept parerihappy

| Fotbalistul explică:

Care e treaba iustin? Am zis cumva ca sunt mare fotbalsitlaughing? si daca sunt gras asta inseamna ca nu pot atinge mingea? Oi fi eu gras dar ma pricep la fotbal cat de cat! Sa imi fie rusine ca imi place fotbalul? Stiu altii cu multe kg peste ale mele care joaca bine fotbal! Dar sa te bagi si tu in seama. Rusine sa iti fie tie ca te bagi in seama ca "inteligentul". Te miri de ce pierde Steaua? si echipa viitoare a stelei va fi mai praf. C u juniori care se duc la prostituate la 16 ani:O? Du-te si zile alora ca din cauza lor nu va avea valoare fotbalul romanesc nu mie care am cerut niste metode prin care pot slabi.