Efecte secundare ale drogurilor!
Mergi al un pshiatru, sa primesti medicatie!
Sunt efectele derivate din cauza consumului de droguri. Nu fa prostia sa nu te duci la psiholog, el va stii cum sa vorbeasca cu tine pentru a scapa de friciile care ti-au ramas ca sechela in urma consumului. NU mai consuma niciodata orice tip de substanta, nu vrei sa t-i se intample ceva rau si grav. Iti urez succes in a te recupera. Bafta!
Te poti ruga la Iisus Hristos sa te ajute sa iti revi, asta iti spune un om salvat de la moarte de cel putin 7 ori pana acum.
Matei 7
7. Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide.
8. Că oricine cere ia, cel care caută află, şi celui ce bate i se va deschide.
Dumnezeu ne iubeste pe toti si ne ajuta mereu. Daca te rogi, roaga-te din inima si Iisus Hristos te va ajuta.
Eu ma rog la Iisus Hristos pentru tine, ca sa te vindece de starea care o ai acum, sa fi sanatos si sa te intorci pe calea cea buna.
Sa sti ca oamenii te pot dezamagi si te pot lasa la greu, dar Dumnezeu nu te va lasa niciodata.
O să mă duc în continuare la pshilog, dar chestia e că mă tem să nu o iau razna, aș merge la pshiatru, dar oare e nevoie de așa ceva?
Nu o vei lua razna daca te duci la psiholog, o vei lua daca nu te duci. Sper sa te faci bine. Da-ti seama ca trebuie sa fii puternic pentru tine. Bafta!
___Enzo întreabă: