| RealLife a întrebat:

tin dieta si azi am mancat o para ca desert.imi poate afecta procesul de slabire? de abia astazi am auzit ca perele ingrasa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu.
Învață să mănânci, dietă are persoana care a suferit o intervenție chirurgicală.
Pa, pa.

| EmaS a răspuns:

Nu stai linistita.Fructe poti sa consumi.

| Annitu a răspuns:

Stai liniştită. O pară nu se pune. Îngraşă dacă le mănânci în exces. Una chiar nu te afectează.

| r0xaa a răspuns:

Dne crezi ca daca mananci odata o para te ingrasilaughing nu face o obsesie din asta mananca multe fructe legume pui pe gratar peste si mult sport plus un corp sanatoshappy decizia iti aparatinehappy

| Alinutaaaalina a răspuns:

Nu,nu cred.O para, ai nevoie de fructe si lichide multe.Stai linistita, nu e nicio problema.Dar ce dieta tii? Succes in continuare:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Perele NU ingrasa.Nici strugurii, nici bananele, nici orice alt fruct.Fructele sunt sarace in calorii si este nevoie de o cantitate foarte mare pentru a afecta silueta(ca sa-ti faci o idee cam cat de mare; 1 kg de fructe inca are un numar de calorii destul de redus, desi despre cantitate nu se poate spune acelasi lucru). Poti manca fructe linistita.Numai bine.

| Dany82 a răspuns:

Nu nu iti afecteaza "procesul de slabire" Bafta la slabitwinking

| alesaro a răspuns:

Relaxeaza-te, o para nu aduce un aport caloric mare, sa nu mananci cu plasa. Oricum, daca iti faci probleme de para aia, ar trebui sa iti pui intrebari cu privire la cura de slabire. Intra si pe www.SlabescUsor.ro si vezi rezultate