| CorleoneGyovanny a întrebat:

Salut.
Știți cum pot lua în greutate repede, ce trebuie sa mananc, as vrea sa ma ingras 10 Kg?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Sa iei in greutate repede e o idee cam proasta pentru piele si pentru organism in general.E varianta cealalta a monezii (o fata e pentru ingrasat si una pentru slabit).

| dullcat a răspuns:

De ce trebuie sa iei repede in greutate? Ce eveniment important urmeaza? Cine te fugareste?

Sfat: Nu te indopa cu shaorma, nutella (ai putea la fel de bine sa bei zilnic ulei de palmier si sa mananci zahar alb, stiind ca mai mult de jumate din nutella e ulei de palmier, dupa care urmeaza zahar si abia apoi cacao plus alune), sucuri si alte prostii mentionate pe aici! Iti distrugi sanatea si cel mai probabil doar iti formezi niste obicieuri deloc benefice din cauza carora vei plati ulterior sa mergi la sala si/sau la doctor.

| Frank51 a răspuns:

Dacă ești dispus să mănânci mai mult, și ai bugetul necesar, îți recomand un borcan de unt de arahide de 300gr, o ciocolată milka cu arahide din aceea mare cu 17 lei, zilnic. Ar veni 17 + 13 deci 30 de lei pe zi pentru 3300kcal.

Evident mănânci normal în rest, ca și până acum. Costul ar fi 30*30, 900 de lei. Totalul de calorii în plus este 99. 000kcal/lună, aprox 11kg.

Însă nu ai să reușești.

| Hyperion7 a răspuns:

Https://tonusapp.com/eu-ce-tip-de-corp-am/
Vezi in care tip de corp te încadrezi și baga tare!
Funda?

| StoicAnalysis a răspuns:

Baga Mc Donald's de 3 ori pe zi si sucuri acidulate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut domnule corleone, chiar ma gandeam ce mai faci. Ar trebui sa ne spui ce inaltime ai si cati ani ai. Apropos, mai ai momente cu " datul important?". Sper ca esti bine si sanatos.

| Skarr a răspuns:

- Arahidele si unturile de arahide au foarte multe calorii si te pot ajuta.
- Carnea rosie cu multa grasime.
- lactate cu multa grasime ( iaurt grecesc de la lidl are 10% grasime, branzeturi cu cat mai multa grasime si lapte la fel )
Si incearca in general sa mananci mai mult decat de obicei

| Simpatic a răspuns (pentru Skarr):

Astia care tot pun intrebari cu vreau sa ma ingras repede sau sa slabesc repede nu stiu unde se grabesc, slabitul repede sau ingrasatul repede nu are decat o singura finalitate si anume imbolnavirea.
Ceea ce ai recomandat acolo duce la ingrasare dar duce la imbogatirea medicilor, cand ajungi sa ai probleme la inima si ficat!

| Skarr a răspuns (pentru Simpatic):

Eu am raspuns la intrebarea omului.
Normal ca nu e sanatos sa te ingrasi si mai ales repede.
Singurul mod in care ca te poate ajuta ingrasarea e maxim daca o faci sanatos nu cu shaorma si dulciuri si pentru a face bulk la sala urmand sa dai grasimea jos.

| Mihail01Johan a răspuns:

Depinde de înalțimea, structura ta osoasa și musculatura, dar ai grija cu ce fel de alimentație să mănânci mai ales sa nu depășești 10 kg, sfatul meu cântărește mâncarea, și cumpără ce este necesar iar celălalt sfat ia-o pe Shaikurii sau Smuthii pentru a avea un potențial la Oase și musculatura, sper că te-am putut ajuta!

| Evaxx77 a răspuns:

Mănâncă multe dulciuri. Încearcă Nutella(dacă îți place) mănâncă în fiecare seară cu clătite sau chiar și goală. Încearcă să mănânci pâine la fiecare masă. Dar să știi că în felul ăsta nu o să te îngrași într-un mod sănătos.
Ai putea să mergi la un nutriționist la tine în oraș să îți facă o recomandare.

| EuSuntDariaYasmina a răspuns:

Buna! Nu poti sa te ingrasi intr-o perioada scurta de timp, nici sa slabesti. Cel mai bine si sanatos pentru organismul tau este sa mananci intr-un surplus caloric. Daca mananci prostii o sa pui doar grasime. Incearca sa faci sport, sa te duci la sala, si sa mananci mancaruri cu un volum mic dar un numar ridicat de calorii. In felul asta o sa pui si masa musculara. Succes!

| anonim_4396 a răspuns (pentru EuSuntDariaYasmina):

"Nu poti sa te ingrasi intr-o perioada scurta de timp" eu: crying crying crying

Întrebări similare