?♂️Păcat ca nu se pot da gift-uri si aici...Am mai explicat si mai sus, dar vad ca nimeni nu e in stare sa citească, nu înțeleg, daca nu știți să răspundeți la ce am întrebat, numai răspundeți cu nimic, dae dacă tot răspundeți cu asta, dați și un raspuns la ce am întrebat eu!?♂️
Se numeste rîrîială nu cum ai scris tu, si asa esti tu genetic nici un logoped nu te poate vindeca deoarece nu este un defect ci o mostenire genetica, semeni cu tatal sau mama ta depinde care din cei doi este rîrîit, trebuie sa te obisnuiesti asa deoarece nu este o boală multi vorbesc asa si nu au probleme, ce mai zici de cei peltici sau sîsîiți, cum e Cristoiu, Dinescu, ei asa vorbesc, si uite ca au ajuns la televizor.
Hmm...peste tot e cu ''â" nu ''î"...Dar nu asta e important, nimeni din familia mea nu i rârâit/rîrîit, iar din cate am si citit nu i o boală cum zici tu, e ceva cum trebuie făcut cu limba, o ''schema" in genul asta! Poate fi putin/mult diminuată prin exercitii eventual mersul la un LOGOPED(ca s-a tot făcut discuția la acest cuvânt de niște oamnei care nu erau în stare să continue conversația sau sa dea un rasp la întrebarea in sine, dar asta nu are importanță)
Eu nu ti am zis ca este o boală, citeste atent, am zis mostenire genetică, daca tu interpretezi cum vrei si zici ca e boală tu stii.Du te la logoped dai o caruță de bani sa nu te ajute deloc, dar este fix treaba ta, cu ce te deranjeaza ca esti rârâit? Daca in rest esti sanatos faza cu rî ul este doar in mintea ta si a altor cretini care fac misto de tine.
In vorbire cel mai mult, când vorbesc la telefon, mesaje vocale, si cand trebuie sa spun chestii de genul rață... Enervat, si ma va afecta cei drept, direct sau indirect, dar o sa ma afecteze, eu ți-am zis că nu i ceva genetic, Nu la mine cel puțin
Bine vad ca tu stii mai bine, mergi la ce medic vrei si o sa aflii acolo daca te poti vindeca sau este cum zic eu mostenit genetic, poti semana cu altcineva din neam care este sau a fost rîrîit in viata asta, unchi matusă, bunic strabunic bunică, intreaba o pe mama ta ea este singura care stie linia genealogica a familiei voastre, si o sa te mire cand i ti va zice ca semeni cu unchiul x sau bunicul y.
Tu ai probleme cu scrierea corectă în lb. română și asta nu are legătură cu rârâiala!
Mai bine corectezi întrebarea decât sa dai vina pe autocorectul telefonului și să te certi cu cei care au "îndrăznit" să-ți atragă atenția!
Nu au îndrăznit tocmai ok, iar când te corectează auto-corectorul (zic asta pe a nu stiu câta oară)! Încerci să le explici unora care comentează degeaba, dar tot nu inteleg, care răspund la o întrebare, fără un raspuns, doar pentru asta, chiar dacă văd că am explicat deja, nu e foarte frumos
Ăăă....Am mai rasp si la tipul celălat despre asta, si i-am zis si lui si iti zic si ție, daca tot răspundeți... dați si un raspuns la întrebarea mea
1. Niciun auto-corector nu inlocuieste cuvantul "logoped" cu "longobet". Asuma-ti greseala si nu mai minti aiurea.
2. Daca vrei cu adevarat sa reduci raraiala, atunci trebuie sa mergi la un logoped macar de cateva ori pentru a-ti recomanda exercitii. Problemele astea nu se rezolva de la sine.
1. La început scrisesem ceva gen "logores" aproximativ, oricum nu ''Logoped"! Si de aceea cel mai probali a modificat cum a vrut el, si te mai poate corecta dacă ai mai folosit acel cuvânt in trecut! Deci nu minte nimeni cu nimic, poate ar fi trebuit să recitesc, dar nu mint!
2.Stiu ca nu se rezolva de la sine, eu am întrebat despre niște exerciții pe lângă logoped...De la sine însemna să se rezolve singura, dar eu vreau sa fac ceva in acestă privința pe lângă un logoped, de aceea am si întrebat!
Auto-corectorul...Dar dacă tot răspunzi, nu dai un raspuns si pentru ce am întrebat eu?