| Alexboss119 a întrebat:

Salut,
Tocmai am citit pe net despre boala pilonidala, as vrea sa va spun ca am vazut simptomele bolii pilondidale si am vazut ca si eu as putea avea un simptom asemanator.
Am pe santul fundului mai sus de gaura fundului mici gaurele cat varful de ac dar nu ma doare nu simt nimic doar atunci cand stau pe tare mult timp incepe sa mi-se faca un nodulet dar dupa o zi sau doua dispare se dezumfla.
Va rog ce ziceti e ceva grav voi aveti acele gaurele, sau daca vi -s-a intamplat sa vi-se faca nod.
Stiu ca ar trebui un consult medical dar vreau sa stiu daca si voua vi-s-a intamplat asa ceva. Mi-e tare frica nu e zi sa nu ma gandesc la ele ca poate as avea ceva grav.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Dem0N a răspuns:

Nu e nimic anormal, si eu aveam intr-un timp dar au trecut. Apropo du-te si consulta un medic ca sa fii sigur! Sanatatewinking

| darrio2007 a răspuns:

Pot fi si hemoroizi daca spui ca se umfla.
P.S.Am citit si eu despre boala pilonidala.