| Mihalcea_Danniel_1984 a întrebat:

Tocmai am trecut clasa a IX-a si am auzit ca se face un control medical.E adevarat?
Daca da:
-Cand se face? La inceputul clasei sau la sfarsitul clasei?
-Se face la cabinetul liceului sau la doctorul de familie?
-In ce consta, ce se face?
Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Depinde de scoala! La unele licee sunt medici care vin la cabinetul asistentei si fac chiar si controale ginecologice.

| CuriousStuff a răspuns:

Se face acel control de rutine, adica se uita daca nu ai paraziti in par... Inafara de asta, tare ma indoiesc ca se face altceva. Se face in primele saptamani de scoala. Vine Doctorul si Asistenta scolii in fiecare clasa pentru acest "control".

| Mihalcea_Danniel_1984 explică (pentru CuriousStuff):

Acela cu parazitii in scoli il stiu, e ceva normal. Doar ca auzisem ca pe la unele licee se face acest control. Vorbisem inainte cu o colega care e a X-a si imi zisese ca nu au facut, de-asta aveam dubii.