anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

happy
tocmai am vazut-o pe gabriela cristea pe net, cum arata fara machiaj happy avea ceva cearcane, dar in timpul emisiunii nu se observa deloc happy, oare ce foloseste pentru a acoperi cearcanele? vreau niste tratamente pentru cearcane, pe cat posibil naturiste big grin multumesc kiss

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din pacate tratamente naturiste nu stiu. Dar cu siguranta pot sa-ti spun ca foloseste fond de ten si un baton anti-cearcane, pentru a ascunde efectul. pentru a elimina cauza foloseste o crema regeneratoare pentru ochi ce elimina cearcanele si pungile atat de inestetice, ce pot apare atat sub ochi cat si/sau pe pleoapa superioara.

| mhmaddie a răspuns:

Nu stiu tratamente naturiste. Eu le acopar cu anticearcan, pe care il fixez apoi cu putina pudra minerala. Si arata destul de natural. Anticearcane de care sunt multumita sunt cele de la e. l. f., N. Y. C., Oriflame.

| Strumfita89 a răspuns:

Felii de cartof sau de castravete crud puse pe direct pe cearcane.