| BeHappyOriceArFi a întrebat:

Salut,tocmai am venit din Iad (de la dentist) fiindca a trebuit sa imi scot o masea, dentistul mi-a facut 3 vaccinuri, prima data mi-a facut 2 dupa 10 minute mi-a mai facut 1, acum o ora ma venit de la dentist, cea ce vreau sa stiu este, cat o sa imi mai fie amortita fata, ca parca nu se mai duce si ma enerveaza fiindca nu pot manca si nici vorbi bine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Hirako a răspuns:

Te asteptai sa iti fie bine dupa ce te intorci din Iad? Ar trebui sa fii fericita ca ai reusit sa scapi... Pana mori din nou sa faci mai multe fapte buna sa ajungi dincolowinking

| BeHappyOriceArFi explică (pentru Hirako):

1) sunt baiat 2 ) am intrebat cat timp o sa imi mai fie amortita fata, abia pot sa clipesc cu ochiul drept, nici nu vorbesc bine si mie si foame(nu pot manca).

| BayazidFulgerul a răspuns:

O sa fie mult timp... o ora -doua -doua jumatate... trebuia sa iti spuna dentistul. a si off-topic scuze k team facut blonda.Eu unul cand am mers la dentist mi-a zis ce se intampla. Acum

| BeHappyOriceArFi explică (pentru BayazidFulgerul):

Observi ca intrebarea am pus-o pe 16 iunie, nu? De atunci pana acum mi-a trecut cu siguranta. Si apropo, a durat o zi big grin

| BayazidFulgerul a răspuns (pentru BeHappyOriceArFi):

Nu m-am uitat la data... m-am grabit

| BayazidFulgerul a răspuns (pentru BayazidFulgerul):

Dati-ma in judecata

| anncutsa a răspuns:

Te inteleg perfect pentru ca in aceeasi situatie am fost si eu. sincer sa-ti spun, buza inca imi era amortita si a doua zi. incearca sa dormi mai mult si sa stai linistit apoi iti v-a trece de la sine. Bucura-te ca ai scapat de iad big grin.

| BeHappyOriceArFi explică (pentru anncutsa):

Eu am toata parte dreapta a fetei amortita de la ochi pana la gat, pur si simplu nu o mai simt, buza parca nici nu o am, si totusi nu inteleg de ce a fost nevoie de 3 vaccine!

| anncutsa a răspuns (pentru BeHappyOriceArFi):

Sigur iti v-a trece! pe partea dreapta am avut si eu problema ca si tine dar din fericire mi-a facut doar un vaccin ( anestezie ). poate ca ai avut o problema mai grava si doar cu unul simteai durerea foarte tare.

Am avut infectie LOL!

| anncutsa a răspuns (pentru BeHappyOriceArFi):

Si eu de unde sa stiu daca nu ai precizat in postarea intrebarii? laughing
Apai daca ai avut asa inseamna ca s-a meritat sa-ti faca 3 anestezii. Banuiesc ca acum esti bine si poti manca.
Bafta!

Acuma mi-a trecut, dar inca ma doare acolo unde mi-a facut anesteziile, cand casc gura.