Te asteptai sa iti fie bine dupa ce te intorci din Iad? Ar trebui sa fii fericita ca ai reusit sa scapi... Pana mori din nou sa faci mai multe fapte buna sa ajungi dincolo
1) sunt baiat 2 ) am intrebat cat timp o sa imi mai fie amortita fata, abia pot sa clipesc cu ochiul drept, nici nu vorbesc bine si mie si foame(nu pot manca).
O sa fie mult timp... o ora -doua -doua jumatate... trebuia sa iti spuna dentistul. a si off-topic scuze k team facut blonda.Eu unul cand am mers la dentist mi-a zis ce se intampla. Acum
Observi ca intrebarea am pus-o pe 16 iunie, nu? De atunci pana acum mi-a trecut cu siguranta. Si apropo, a durat o zi
Nu m-am uitat la data... m-am grabit
Dati-ma in judecata
Te inteleg perfect pentru ca in aceeasi situatie am fost si eu. sincer sa-ti spun, buza inca imi era amortita si a doua zi. incearca sa dormi mai mult si sa stai linistit apoi iti v-a trece de la sine. Bucura-te ca ai scapat de iad .
Eu am toata parte dreapta a fetei amortita de la ochi pana la gat, pur si simplu nu o mai simt, buza parca nici nu o am, si totusi nu inteleg de ce a fost nevoie de 3 vaccine!
Sigur iti v-a trece! pe partea dreapta am avut si eu problema ca si tine dar din fericire mi-a facut doar un vaccin ( anestezie ). poate ca ai avut o problema mai grava si doar cu unul simteai durerea foarte tare.
Am avut infectie LOL!
Si eu de unde sa stiu daca nu ai precizat in postarea intrebarii?
Apai daca ai avut asa inseamna ca s-a meritat sa-ti faca 3 anestezii. Banuiesc ca acum esti bine si poti manca.
Bafta!
Acuma mi-a trecut, dar inca ma doare acolo unde mi-a facut anesteziile, cand casc gura.