| gambitx a întrebat:

Salut, tocmai ce am iesit din carantina de 14 zile (am avut covid), acum doresc sa donez plasma insa nu înţeleg ceva se da 1000euro in tichete de masa pentru ca donez plasma? Sau cat se oferă daca faci donare de plasma? Este pur si simplu o întrebare informativa, am cautat răspunsul pe site la ministerului sanati acel site este o gluma proasta pana si bunică-mea in pandemia de 4 luni site sa facă un site mai bun.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Pai voi donati pentru bani? Sau sa i ajutati pe altii care au covid sa se vindece? La români totul e pe bani? Nimic gratis? Nu cred ca dă statul 1000 de euro ca sunt bani multi deunde sa tot dea, donezi gratis sau nu ai chef, daca primeti 100 de lei să zici săru mîna.

| Dana2103 a răspuns:

Cine iti da tie 1000 euro?

| Balalau95 a răspuns (pentru gambitx):

E fIEREA in poza aia?!?
atunci vor primi 1000eu DIN PARTI, la cat de JIGODIE e fIEREA aia
(si da, ii scriu numele cu caps, in afara de prima litera, sa imi arat DISRESPECTUL pentru JIGODIA CARE E fIEREA)