Ia o fiola de algocalmin, si incearca sa nu te speli cu apa prea calda si nici prea rece. nu esti singura. si eu cum acum in perioada asta naspa...si azi trebuie sa plec la plaja... am aceleasi dureri ca tine. am luat algocalmin fiola si nu ma mai doare asa tare
Din cate stiu eu nu e bine sa fai baie calda si sa stai mult in apa calda si nici nu e bine sa iei medicamente fara sa intrebi un parinte mai intai.asa patesc si eu da nu iau nimic si rezist eu incerc sa dorm.eu mai bine zic sa te te duci la medicul de familie.
Incearca sa iei ibalgin forte.Eu dala iau si imi trece. Exista si ibalgin simplu dar ala isi face efectu mai greu.
Pe mine nu m-a durut burta niciodata la menstruatie dar am citit ca nu e bine sa faci baie calda pentru ca favorizeaza scurgerea de sange si automat te va durea mai rau.Incearca sa nu stai in picioarele goale pe gresie(chiar daca e vara), bea lichide si stai calma, uita-te la tv sau stai pe burta in pat.Nu lua si nurofen si nos-spa deodata, iar daca nu iti trece in 2 ore de cand ai luat primul, mergi la farmacie ca poate iti da ceva mai puternic.Mai poti sa bei un ceai de tei(are efect calmant)si acopera-te la burta, sa nu stai cu ea dezvelita.
Stai linistita ca in 2 zile esti ca noua!
Da,@Eșece,atât de nașpa se simt fetele. :-l
Bros, dar faza e că de obicei îmi trecea de la un Nurofen.
O să încerc ce mi-ați propus, thanks a lot.
Bună.
Nu trebuie să faci baie caldă!
Bea ceai de mușețel, sticlă cu apă călduță pe burtică, stai întinsă în pat, pe spate.
Cu câteva zile înainte poți bea ceaiul de mușețel pentru a combate durerea.
Sănătate.
Pa, pa.
Probabil ti-a trecut deja dar la urmatorul razboi ia scobutil. este foarte bun si foarte rapid.