| Misha97 a întrebat:

Salut tour! Azi am fost la toaletă și sunt foarte constipata la sfarsit pe hârtie era sânge e prima dată când pățesc deci foarte constipata sunt 20 min am stat pe toaletă sa pot iesi de ce era sânge pe hârtie!?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Deoarece ai fortat si sa fisurat un hemoroid de acola a curs sange, ai reusit măcar sa faci? De cîte zile esti constipată? Manincă ciorbă, supe apă 2 litrii pe zi, ce varsta ai? Multa sănătate.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

De acolo a curs

| Misha97 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Da am reusit

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Misha97):

Super, si ai reusit usor sau greu. Ce varsta ai? Multumesc.

Foarte greu 15 - 20 de minute 20

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună ce faci cum te simti?

Foarte bine! Multumesc

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Misha97):

Ai mai fost constipata? Multa sanatate.

| minrest a răspuns:

In cazul tau, sangele provine de la pielea anusului, care a fost fortat de bolul fecal, datorita constipatiei. Se mai intampla, si nu este grav. Dar fereste-te de constipatie. Cu primul raspuns nu are rost sa-ti bati capul, e o simpla aberatie.

| Surtulecs a răspuns:

Buna! Aceasta problema apare in urma unor afectiuni ale intestinului gros. Trebuie facuta o vizita la medic spre o trimitere la spital pentru cateva examinari (colonoscopie, clisma) pentru a vedea ce ai mai exact deoarece sunt multe cauze. Poate fi si de la raceala, si de la multe altele ce pot fi grave sau mai putin grave.

Sper ca te-am ajutat!

| minrest a răspuns (pentru Surtulecs):

Clisma e dupa parerea ta o investigatie?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Surtulecs):

Cu ce ai ajutat? Cu nimic.