| MusicFeelings_Maryan_1994 a întrebat:

Salut TPU? A incercat cineva diferite tehnici de respiratie? Am gasit multe articole, videoclipuri care sustine ca respiratia lenta si profunda revarsa numeroase beneficii asupra sanatatii omului. Este adevarat?
Spuneti-mi daca ati incercat si care au fost efectele.
Astept raspuns! O zi faina!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Este adevarat, si daca vei merge intr-o sala in care se practica serios artele martiale vei avea ocazia sa vezi pe viu astfel de tehnici.

| AndyVoDa a răspuns:

Foarte simplu. Exercitiile pentru respiratie te ajuta foarte mult. Iti maresc plamanii si iti oxigenezi creierul mai mult. De exemplu eu:Fac 10m la fund in piscina, si apoi ma simt extenuat. Dupa ce imi fac exercitiile(5 minute dureaza, nu foarte mult) Reusesc sa fac 50m la fund fara nici un stres(masuratorile sunt reale, si am testat ) Deci ca si ultim raspuns, nu trebuie sa ai foarte mult timp, ca sa le faci si ca sa fii sanatos! Multa bafta!