| Hygeia a întrebat:

A incercat cineva passiflora - comprimate (homeopat)? O prietena mi le-a recomandat in sesiunea de examene (ei i le-a recomandat o farmacista). Mentionez ca eu am fobie de avion si urmeaza sa calatoresc. Am inteles ca nu dau dependenta. Astept pareri. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DNSK a răspuns:

Da. iti vor induce doritul somn si vei calatori linistita

3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Poti sa le incerci, nu dau dependenta. Avand in vedere ca pot scadea atentia, aceste pastile naturiste nu cred ca ti-ar fi de folos in perioada examenelor.

| DNSK a răspuns:

Passiflora sunt comprimate cu proprietati narcotice, care induc somnul in mod normal si natural, nu ca preparatele de sinteza. Se recomanda in cazul in care nu te poti odihni corespunzator, in niciun caz in sesiunea de examene. Si nu, nu creeaza dependenta

| Hygeia explică (pentru DNSK):

Imi cer scuze. M-am exprimat gresit. Ma refeream daca le pot lua cand calatoresc cu avionul - am fobie( nu in sesiunea de examene).

| DNSK a răspuns (pentru Hygeia):

Da. iti vor induce doritul somn si vei calatori linistita