| vasile_9619 a întrebat:

A o problema si cam ma ingrijoreaza, cind ma urinez canalul pe unde trece urina ustura mai ales in virf...pe urma peste 10 minute trece si iar la urmatoarea data ustura... ce poate fi asta? caci cam mii frica sa merg la medic! ajutati-ma VA ROG!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

S-ar putea sa ai o cistita, du-te la medicul de familie pentru analize si tratament. Netratata la timp, se va agrava.

| JohnnyBi a răspuns:

Poti avea o infectie urinala. du-te fa-ti analizele de urina, cu asta nu e de frica sau jena. te duci la doctorul de familie sau la un centru unde se fac analize si ii zici ce ai scris aici si lui nenea/tanti de acolo.

| bogdanfree14 a răspuns:

@alextiby aia se numeste FIMOZA si cred ca asta e posibil sa ai

| Acadeeeaa a răspuns:

Infectie urinara! Du-te la farmacie, si-ti da acolo ceva.

| alextiby a răspuns:

Infectite sigur nu eu am avut aceasat problema cand eram mic cred ca este FOIMOZA e o ckestie ce se trateaza cu o operati de 15 min dar du-te la un control lasa rusinea big grin

| alextiby a răspuns:

Da scuze daca nu ai observat pe tastatura o este lenga i si am apast din greseala

| MaNiacKmNk a răspuns:

Poate sa fie o infectie, cel mai bine ar fi sa mergi la un doctor sa faci un consult. Am avut si eu aceeasi problema, dar mie mi-a trecut fara nici un tratament!