| Fresh a întrebat:

happy Aceasta nu o sa fie o intrebare big grin

Vreau sa ma "supun" unui experiment happy legat de "imposibila vindecare a miopiei" M-am documentat mai mult si o sa incep Metoda lui Bates sa vad ce rezultate are ..si o sa revin probabil peste cateva luni sa va spun daca se observa sau nu vreun beneficiu big grin M-am saturat sincer de 7 ani sa tot port ochelari ( bine nu i-am purtat tot timpul ) Am ajuns la concluzia ca ochelarii iti dauneaza la ochi, dupa ce prima oara cand am avut -1.50, nu am purtat ochelarii 1 an jumate si m-am dus la doctor si nu era nici o schimbare (tot -1, 50) si doctorita imi spusese sa-i mai port din cand in cand si asa i-am purtat un an jumate revin la doctor pam pam -1.75.bun bun..trece inca 1 an in care nu i-am mai purtat surpriza tot -1.75 bun dupa inca 3 ani in care ultimii 2 m-am hotarat sa port ochelarii mai des ajung la doctor -2, 50 thinking si ei cred(eu si nu numai) ca sunt cauza miopiei si cresterii dioptriilor.O sa-i rog pe cei ce au vreo legatura cu oftalmologia sa nu se bage in acest topic ..pentru ca sincer cred ca treaba asta cu ochelarii intentionat este facuta sa iti prosteasca vederea ca ei sa-si faca vanzari la ochelarii iar tu sa vezi din ce in ce mai prost! Am vazut pe internet o femeie care de la -5 a ajuns in cateva luni cred la -3 si -2, 75(cu metoda asta) ..ma rog, o sa revin peste cateva luni probabil sa va spun daca se merita sau nu big grin Va rog sa ma scuzati daca am efectuat greseli gramaticale, am scris totul in graba laughing Pa pa!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Succes! Sa-mi comunici te rog si mie rezultatele, si eu sunt mioapa.

| Fresh explică (pentru Abh):

Multumesc! Sa fie laughing sigur ^^

| doctorandus a răspuns:

Dupa cum vad ai insailat si o teorie paranoida a conspiratiei...

| Iubibilăă a răspuns:

Ma bucur ca ai gasit o solutie.
Sa ma anunti si pe mine daca a mers.
O zi frumoasa.

| BlackFuneral a răspuns:

Dacă o să meargă, te rog să-mi trimiţi un mesaj privat că sigur nu o să văd viitoare ta întrebare legat de asta.Şi eu m-am săturat de ochelari.

| Fresh explică (pentru BlackFuneral):

Cu cea mai mare placere! big grin si eu sper sa functioneze, vreau in cateva luni macar sa ''vad'' o scadere a dioptriilor ^^

| Zitronen a răspuns:

Daca tot sti un barbat care risca pe pielea lui, si ii si ajuta pe altii. Poti sa imi dai si mie rezultatele?happy

| Fresh explică (pentru Zitronen):

Nu risti nimic...pur si simplu sunt niste exercitii pentru ochi bazate pe cercetarile unui mare om in domeniu..care a fost dat afara din spitalul in care lucra din cauza cercetarilor astea, pentru ca le spunea studentilor de aceste exercitii, bine vad mai multi oameni care chiar au scapat de miopie prin metoda lui happy asa ca cine stie incercarea moarte n-are ^^

| Zitronen a răspuns (pentru Fresh):

Ai dreptatehappy Incercare moarte n-are. Dar de unde ai gasit ideea asta?

Pai de la un timp am tot devenit interesat de operatia aia cu laser. port de 7 ani ochelari am 17 ani ..si mai am 4 ani de asteptat ca sa pot fac operatia aia (dupa spusele lor ..sa se stabilizeze miopia) si in timp ce ma uitam la niste video-uri cu interventii lasik (operatia cu laser) am dat de un video in care spunea ca poti sa imbunatatesti vederea natural fara operatii si am zis de ce nu si-asa n-am ce face 4 ani laughing pierd ceva? si am cautat mai multe videouri ca din ala nu intelegeai nimic laughing si am inceput niste exercitii si pot sa-ti spun ca ma simt mult mai relaxat la ochi ^^ si fac doar de cateva zile exercitiile big grin

Ok! Sa stii ca esti destept. Continuua, poate o sa ai niste rezultate foarte bune.winking Te sustin si sunt prohappy

Multumesc! happyDoamne Ajuta si Hristos A Inviat happy

Nu ai pentru cehappy Adevarat A Inviathappy

| OchiiDinUmbra a răspuns:

Anunta-ma si pe mine daca a mers