Ma bucur ca ai gasit o solutie.
Sa ma anunti si pe mine daca a mers.
O zi frumoasa.
Dacă o să meargă, te rog să-mi trimiţi un mesaj privat că sigur nu o să văd viitoare ta întrebare legat de asta.Şi eu m-am săturat de ochelari.
Cu cea mai mare placere! si eu sper sa functioneze, vreau in cateva luni macar sa ''vad'' o scadere a dioptriilor ^^
Daca tot sti un barbat care risca pe pielea lui, si ii si ajuta pe altii. Poti sa imi dai si mie rezultatele?
Nu risti nimic...pur si simplu sunt niste exercitii pentru ochi bazate pe cercetarile unui mare om in domeniu..care a fost dat afara din spitalul in care lucra din cauza cercetarilor astea, pentru ca le spunea studentilor de aceste exercitii, bine vad mai multi oameni care chiar au scapat de miopie prin metoda lui asa ca cine stie incercarea moarte n-are ^^
Pai de la un timp am tot devenit interesat de operatia aia cu laser. port de 7 ani ochelari am 17 ani ..si mai am 4 ani de asteptat ca sa pot fac operatia aia (dupa spusele lor ..sa se stabilizeze miopia) si in timp ce ma uitam la niste video-uri cu interventii lasik (operatia cu laser) am dat de un video in care spunea ca poti sa imbunatatesti vederea natural fara operatii si am zis de ce nu si-asa n-am ce face 4 ani pierd ceva? si am cautat mai multe videouri ca din ala nu intelegeai nimic si am inceput niste exercitii si pot sa-ti spun ca ma simt mult mai relaxat la ochi ^^ si fac doar de cateva zile exercitiile
anoooonimm77 întreabă: