| uriaking123 a întrebat:

Salut TPU

acu 3 4 zile am cazut in parc cu bicicleta si am cazut pe spate... partea ciudata e ca m-am lovit la la mana la impact si ma doare de nu mai pot acuma pot sa o misc sa o folosesc etc dar a zic 1 data la 20 minute ma ia o durere insuportabila deasupra incheieturi

aveti idee ce sa fac?
dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| 4BubaNeagra a răspuns:

Daca nu te doare cand o misti e ok, ai facut vreo intindere musculara ceva si de aia te mai doare. daca nu-ti trece si se umfla, mergi la doctor

| uriaking123 explică:

Mana a fost umflata dupa circa 10 minute dupa ce am cazut am ajuns acasa am pus-o la congelatorlaughing) acuma mai am doar mici dureri happy

| rateu a răspuns:

Deci.Daca nu te doare cand o misti e ok, dar daca ti se umfla sa te duci la doctor ca inseamna ca trebuie sa ti-o puna in ghips, dar parerea mea este sa misti mana si atunci cand incepe sa te doara sa te pui in pat intins si sa pui la mana GHEATA!