Bună.
Și de ce nu ai mers de la bun început la medic?
Este cazul să te vadă pentru un diagnostic corect și tratament de specialitate.
Pa, pa.
Sincer multi oameni au colturi la picior, si nu cred ca era cazul sa ma duc de la inceput la medic
Pana mergi la medic poti aplica frunze bine spalate de patlagina, putin strivite. Taiele codita groasa si pune cate 2-3 frunze odata, leaga cu un pansamet elastic sau cu ce ai la indemana, pune soseta.La 2 ore arunca frunzele si pune unele proaspete.Luni vezi cum te simti...eu sper sa nu mai ai nevoie de medic.Numai bine.
Trebuie sa te duci la medic, urgent si trebuie sa ei antibiotece. A mai ramas ceva acolo de asta se tot inca umfla.
Uite asa am patit si eu, imi intrase o aschie mica de tot in degetul de la picior, am plecat la urgenta imediat ( ca timp de o ora mi se umflase piciorul butuc) m-au tinut derbedeii de medici in spital timp de o saptamana si mi-au bagat in mine antibiotice. Dupa o saptamana am plecat acasa si tineam piciorun in apa cu sare si am vazut pe sub piele aschia pe care o aveam, am scos-o singur si sa vezi ca peste 2 ore nici piciorul nu ma durea si umflatura disparuse imediat. De ce iti spun ca daca nu ai avea ceva acolo inauntru nu sa-r umfla deloc.
Sigur ai infectie, eu iti recomand sa te duci de urgenta la spital/la un doctor multa bafta cu piciorul