| tpubv94 a întrebat:

Acum 10 zile mi-am luxat rotula (in exterior)
Mi-a pus piciorul in ghips. Trebuia sa stau cu piciorul in ghips 21 de zile.
Dupa 7 zile trebuia sa ma duc la control sa schimb ghipsul.

Nu ma simt bine daca nu povestesc tot.
Pentru rahatul asta aveam de parcurs urmatorii pasi

1. Mergeam la spital ca sa ma injure o acritura si sa-mi citeasca aia ce au scris pe foaie, 'ca-s analfabet si nu stiu sa citesc'. La dracu, am invatat Limba Romana in clasa I ( A-Z) nu si alfabetul lor. In fine. Mi-au tras un sut in fund si m-au trimis la "MF" sa iau "BT"

2. Peste 2 zile (ca era weekend cand m-am dus sa ma injure) ma duceam la "M. F." (medicul de familie) sa iau "BT" (bilet de trimitere)

3. Cand ajungeam la "M.F", dupa o coada de 2 ore ma trimitea sa fac copie la fisele alea.

4. Veneam din nou, si constatam ca nu eram asigurat

5. Mergeam la facultate peste inca o zi sa-mi iau adeverinta, din nou coada de o ora.

6. Apoi mergeam la casa de sanatate (sau ceva de genu) ca sa devin asigurat, inca vreo 2 ore coada.

8. Ma reintorceam la "M.F" sa iau "B.T" peste inca o zi, ca programul era de ****, din nou cu coada de o ora probabil.

9. In sfarsit mergeam la "pol" (policlinica, la dracu, putea fii si politie) sa-mi faca un amarat de control.

10. Cine stie ce dracu mai urma... Masina - pauza. Ma dor oricum picioarele la cat am mers.

No, eu m-am oprit la 5. Am ajuns acasa am luat ciocanu si foarfeca si am rezolvat problema.

Ghipsul era din ala gen plasa de real, imi juca piciorul in el si mai era si rupt, de cand mi l-a pus
No, problema e ca imi flexez foarte greu piciorul. Doar pana la jumatate. Simt un usor discomfort. Este umflat.

O sa am grija oricum cu piciorul, promit ca alerg numai dupa autobuz... si gagici.
Ce pot sa fac? Ce exercitii sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| petre059 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa nu fortezi piciorul si sa mergi la doctor, chiar de te certi cu ei.Nu e sudat osul 100% si la un efort s-ar putea sa fie si mai rau sa ajungi la operatie, asa a patit o sora a mea.Si-a luxat glezna, a dat ghipsul jos si cand a calcat iar stramb a troznit osul definiv si a trebuit operata, prins cu suruburi... Fugi la doctor sa nu zici ca nu te-am avertizat, te va durea mai mult apoi.

| Solaria4444 a răspuns:

Sa nu fortezi piciorul si sa mergi la doctor,