| ma3ryian a întrebat:

Acum 2 luni am avut o durere de cap groajnica o cefalee ca am crezut ca am AVC. Mi sa pua o perfuzie si mi-am revenit. De atunci uneori simt ca o arsura asa fulgeratoare sa zic o usoara presiune. Am mers la neurolog si mi s-a dat magneziu si stresclin si ma simt mai bine ea zice ca e anxietate din cauza oboselii. Asa o fi am avut o groaza de dezamagiri cu scoala
. Oare asta sa fie sau? Daca imi iau gandu cand simt ce simt ai fac ceva dispare. Sa fie anxietate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Kyttynna a răspuns:

Ca sa scapi de dubii cere- i neurologului sa iti dea trimitere sa faci procedura medicala numita RMN (Rezonanta Magnetica Nucleara). Aceasta depisteaza timpuriu daca exista ceva in neregula cu capul si astfel poti trata din timp si corect cauzele.
Sanatate multa si sa auzim de bine!

| ma3ryian explică (pentru Kyttynna):

Multumesc. Probabil sunt si obosit. Mam consumat mult cu scoala. Nu fac nimic acum. Am observat ca atunci cand fac ceva uit de tot si mie bine.