Nu poți să îți spun ce ai pentru că nu sunt medic și după câteva cuvinte descrise chiar nu am de unde să îți spun.
Du-te la doctor, poate s-a agravat ceva la operație. Habar nu am! Am făcut operație dar nu mi s-a întâmplat așa ceva. Du-te la medic unde te-ai operat cu părinții și o să afli exact ce ai.
Succes!
Sa mergi la doctorul care te a operat sau la oricare altul, chirurg internist. Nu poti stii daca este doar durerea postoperatorie sau vreo mica, mare complicatie. Nu poti sta intr o astfel de dilema cand este vb de sanatatea ta. Un consult e cel mai indicat! Seara buna!
Sa mergi la doctorul! nu te lua dupa niste raspunsuri care nu sunt de la oameni specializati in acest domeniu sa mai rau dupa niste site-uri!
Am avut operatia asta, si nu am avut asa ceva.du-te la doctorul care te-a operat O seara buna.
Am exagerat foarte mult cu mancarea grea si sucuri.
De acum ma dau iar pe iaurt.
Si eu am avut la fel, dar la mine a aparut mai devreme.mi-a trecut peste vreo 1 saptamana de la aparitie.da ma rog nu stiu ce poate fii la tine.la mine nu a fost nimic grav, doctorita a spus ca e destul de normal. =]
Succes. :*
Si eu am avut la fel, dar la mine a aparut mai devreme.mi-a trecut peste vreo 1 saptamana de la aparitie.da ma rog nu stiu ce poate fii la tine.la mine nu a fost nimic grav, doctorita a spus ca e destul de normal. =]
Succes. :*!