| vladutzumuresan1996 a întrebat:

Acum 2 saptamani, am facut ceva efort fizic cu cateva greutati la munca, si dupa o zi am inceput sa simt o durere intepatoare in zona umarului drept. Prima saptamana am dat cu Vaxicum, nu mi-a trecut, a doua saptamana am dat cu Sindolor tot nu mi-a trecut durerea, si ma doare numai cand stau drept si in picioare. Ce crema sau antilgel poate elimina durerea, in afara de cele 2 de mai sus?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alex15ccc a răspuns:

Incearca cu antiinflamatoare (ketonal, diclofenac) si analgezice (algocalmin, fasconal etc) plus une compresii reci de 3-4 ori pe zi (eu de obicei pun un posop umed la congelator si in 2-3 ore e inghetat)

3 răspunsuri:
| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Lasa antigelul pentru motoarewinking si foloseste Apidermin; mie imi foloseste.

| SerjBSI a răspuns:

Diclofenac sau Apidermin is foarte bune. Dar ai grija data viitoare ca sunt sensibili muschii umerilor si zona omoplatilor. Mai este varianta cu masaj, insa costa si doare?

| Doja a răspuns:

Apa multa si rotatie usoara a umarului, miscari pe toate axele fara greutati. Asa vei stimula circulatia de sange si se va vindeca zona.

Suplimente de glucozamina/condroitina ajuta sa refaci cartilajul, daca acolo e problema.