| Butoiu_Sorin_1968 a întrebat:

Acum 3 luni am calcat stramb cu piciorul drept si de atunci ma doare foarte tare.Ce sa fac ca sa nu ma mai doara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BJK1903 a răspuns:

Asa am patit si eu acum cativa ani, si dupa ce am calcat stramb am stat pana la 12 noaptea sa vad daca imi trece durerea si muream. Si am ajuns la spital si mi-a spus piciorul in ghips pentru o luna. Du-te la doctor si fa o radiografie ca sa vezi ce ai patit la picior. numai bine happy

4 răspunsuri:
| Anonimuserr a răspuns:

Te-ai ales cu o entorsă sau luxaţie, sunt astae întruct nu am văzut radiografia ta şi practic tu nu te-ai prezentat la chirurgie. Aaceasta se tratează numai la secţia chirurgie a unei policlinici sau spital. După un anumit interval de timp trebuie să te duci la control pentru a-ţi schimba pansamentul acela cu iod şi să te panseze. Sigur că trebuie să faci repaus cam 2, 3 săptămâni în funcţie de gravitatea entorsei sau luxaţiei.
Trebuaia sa te fi prezentat la medic acum 3 luni, dar du-te si acum la medicul de familie sa iti trea trimitere catre ortopedie.

| BJK1903 a răspuns (pentru Anonimuserr):

Am avut si eu o problema cu mana(luxatie) si m-am dus direct la spital si mi-a facut radiografie pe loc nu am fost nici un minut la medicul de familie.

| Anonimuserr a răspuns (pentru BJK1903):

Da, şi eu în 2002 şi 2006 am fost direct la spital la fel ca tine.

| international2001 a răspuns:

Îți ei o cremă de la farmacie ghiara diavolui. baftă