| ma3ryian a întrebat:

Acum 3 luni dupa o epuizare fizica si psihica cai am ratat un an la facultate m-a luat o ameteala si o durere de cap groaznica. Am ajuns la spital mi s-a pus o perfuzie si mi-am revenit. Au urmat mici episoade de presiune dupa care usor usor presiunea a disparut. Am facut toate analizele posibile totul ok. Pe 11 fac si un RMN care mai mult ca sigur e ok. Uneori simt o stare de anxietate zic eu o frica dar daca ma iau cu ceva imi trece. Uneori o usoara ameteala dar tot daca fac ceva imi trece. A mai trecut careva prin asa ceva? E anxietate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Andreyalacucsgo a răspuns:

Ok,bafta frate!

2 răspunsuri:
| Andreyalacucsgo a răspuns:

Nu stiu, nu am trecut prin asta niciodata.
Anxietatea este o stare afectivă caracterizată printr-un sentiment difuz de insecuritate, de neliniște, în legătură cu un pericol potențial sau perceput.
În unele cazuri, pericolul care induce starea de anxietate nu este conștientizat de cel afectat, aceasta resimțind o stare de neliniște fără a putea numi pericolul față de care resimte această neliniște, se poate sa fie, ai grija totusi.Atunci când nu este conștentizată, anxietatea poate lua forma unor simptome exclusiv fizice, din această cauză, cei afectați putând ajunge să creadă că suferă de o afecțiune organică. Anxietatea resimțită exclusiv prin simptome fizice face parte din categoria tulburărilor psiho-somatice.

| ma3ryian explică (pentru Andreyalacucsgo):

Parca ai descrie ce simt eu uneori. De aia si fac RMN sa imi iasa din cap ca as avea ceva. M-am speriat tare cand mi-a fost rau ameteala aia si am ramas cu gandu sa nu mi se repete sa nu am ceva pe creier laughing desi cred ca am pitici laughing. Sunt sigur ca nu am nimic mi-e foarte bine acum. Uneori am niste stari. Neurologu a zis ca e anxietate dar imi vor iesi din cap dupa RMN happy

| Andreyalacucsgo a răspuns (pentru ma3ryian):

Ok,bafta frate!