| imibagtoataplinelenume a întrebat:

Salut TPU, acum 3 sapt m-am reapucat de inot, merg de 4 ori pe sapt si recent am inceput sa am dureri in zona toracica si sa ametesc usor in timpul antrenamentelor, oare ma suprasolicit? Cum as putea sa scap de dureri si de ameteala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Amețeala poate avea și alte surse. Să o raportezi la medic.

| relian a răspuns:

Nu mai merge, du-te la doctor, poate ai probleme.Nu cred ca de la inot se intampla ce spui.
Ori daca ai antrenor, de ce nu il intrebi, ala ar trebuie sa stie si sa te trimita ori nu la doctor.
Eu am fost la un riu, lac ce mai wera, nu am mai inapotat de vreo 7 ani laughing ma bagai acolo si am bagat inot asa cate 30 de minute vreo 2-3 reprize, dar inot lejer si chiar ma asteptam, zic sa vezi ce febra ma apuca si surpriza nimic.

Daca ai mers de 4 ori pe saptamana si tot asa te tine ceva nu-i in regula, consulta un doctor ceva, eu asa zic.

| mrArtE a răspuns:

Da-i corpului timp de reacomodare.Iti soliciti corpul intr-adevar, si de asta simti acele dureri lombare si acele stari de ameteala.Mergi la antrenor si spune-i sa o ia mai usor cu tine, mai ales daca ai facut o pauza destul de lunga.

Intre timp mergi la medicul de familie si cere o a 2-a opinie.Internetul nu iti ofera rezolvarea.Raspunsul meu este orientativ.